ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.09

Το πάνθεον των πρασινο-λιγουριδων blogger...


Πρασινολιγούρια...
Από τον Αριστερό Είρωνα
Αληθεύει ότι κάποιοι κατ επίφασην ''bloggers'' με μηδαμινή επισκεψίμοτητα και επιρροή αλλά με πολύ μα πολύ τρύπιες τσέπες γυρνούν απο υπουργικό γραφειό σε υπουργικό γραφείο με την ελπίδα ναπροσληφθούν σε κάποια δημόσια θέση.
Μάλιστα ''blogger'' απο την επαρχία βρίσκεται σε ξενοδοχείο των Αθηνών εδώ και 15 μέρες και πολιορκεί πολιτικό γραφείο υφυπουργού για μια θέση.
Έφτασε δε στο σημείο να διαφημίσει την πρόσληψη του σε Υπουργείο που έχει αναλάβει ο πρώτος τη τάξει πολιτικός της χώρας μας μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...
Ο ευρών κερδίζει μια θέση στο πάνθεον των πρασινο-λιγουριδων blogger...
press-gr

1 σχόλιο:

Ερασιτεχνης είπε...

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2009,κάηκε απο φωτιά η αποθήκη και κάποιες άλλες εγκαταστάσεις στο εργοστάσιο παγωτού της ΕΒΓΑ.
Φυσικό κι επόμενο ήταν οι εργαζόμενοι να ανησυχούν για τη θέση τους στην εταιρεία.
Η διοίκηση της εταιρείας διαβεβαίωσε τόσο μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης,όσο και το σωματείο των εργαζομένων οτι δεν πρέπει να υπάρχει καμμιά ανησυχία για τους εργαζόμενους.
Παρασκηνιακά,έχουν δώσει λειτουργικά κομμάτια της εταιρίας σε εργολάβους και αναγκάζουν τους εργαζόμενους σε εκβιαστική απόλυση ή συνεργασία με αυτούς.
Αυτή τη στιγμή εργολαβοποιείται το τμήμα συντήρησης και επισκευής των θαλάμων αποθήκευσης παγωτού,όσο και των καταψυκτών που υπάρχουν διάσπαρτα στα καταστήματα,χωρίς να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι φέρνοντάς τους προ τετελεσμένων γεγονότων,συνεργαστείτε δηλαδή μαζί τους διαφορετικά πάτε σπίτι σας!
Και ερωτώ:Που είναι τα λόγια τους μπροστα στις κάμερες και οι διαβεβαιώσεις τους;
Κύριε υπουργέ της απασχόλησης,θα βάλετε ένα τέλος σε αυτή τη γάγκρενα της εργολαβίας ή μήπως είναι αβάστακτο το πολιτικό κόστος;
Μην περιμένοντας τίποτα πια θα κηνηθούν οι εργαζόμενοι με οτι νομιμο μέσο διαθέτουν για να σταματήσουν αυτό το αίσχος.
Απολυμένοι είναι έτσι και αλλιώς και φυσικά δεν έχουν να χάσουν τίποτα!
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και αν θέλετε ερευνήστε το θέμα,ίσως βγούν λαβράκια!!