ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.09

Η ΙΔΕΑ....ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Πραγματοποιήθηκε χθες 14/10/2009, στην αίθουσα διαλέξεων των εκδόσεων «Αρμός», η πρώτη συνάντηση των οπαδών της ιδέας για την μεταφορά της Πρωτεύουσας.

-Στην συνάντηση συζητηθήκαν κυρίως θέματα ιδεολογικής φύσεως με στόχο να προβληθεί η ιδέα στο ευρύ κοινό και να γίνουν κατανοητοί οι εθνικοί, πολιτικοί, κοινωνικοί, οικονομικοί, οικολογικοί και κυρίως Δημογραφικοί λόγοι, για τους οποίους επιβάλλεται η δημιουργία νέου εθνικού διοικητικού κέντρου.

Και πρώτα απ΄ όλα να καθησυχαστούν εκείνοι που πιθανόν θεωρήσουν εαυτούς θιγόμενους, όπως οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι δεν θα αναγκαστούν να μεταφερθούν, ούτε οι έχοντες οικονομικά συμφέροντα στην Αττική θα ζημιωθούν, καθότι η μεταφορά της κυβέρνησης θα δώσει το έναυσμα να μετατραπεί η Αθήνα σε αληθινό παγκόσμιο πνευματικό και τουριστικό κέντρο, απαλλαγμένο από κάθε πολιτικό, πολιτιστικό και οικολογικό ρύπο.

-Αποφασίστηκε να εκδοθεί το βιβλίο του εξ Αρκαδίας Ακαδημαϊκού, καθηγητού του Ε.Μ.Π., αείμνηστου Σόλωνα Κυδωνιάτη «Μεταφορά Πρωτευούσης», που πρώτος πρότεινε επίσημα την μεταφορά πρωτευούσης το 1959. (Θα γίνει προσπάθεια να εξασφαλιστούν τα εκδοτικά δικαιώματα).

Σήμερα 50 χρόνια μετά, υπερωρίμασε η ιδέα και κατέρρευσε, μάλλον ανεπανόρθωτα, η Αθήνα και μαζί της ολόκληρη η Ελλάδα.

-Αποφασίστηκε επίσης να συγγραφεί κείμενο (κάτι σαν μανιφέστο), που να περιγράφει την βασική πλατφόρμα σκοπών και στόχων της οργάνωσης.

-Και τα δυο ανωτέρω προβλέπεται να τυπωθούν και να μοιραστούν σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, στα πανεπιστήμια, στην αυτοδιοίκηση, στα σχολεία…

-Όσον αφορά τον χώρο δημιουργίας της νέας πρωτεύουσας, αποφασίστηκε να υιοθετηθεί, η ορθή γεωπολιτικά πρόταση του Ακαδημαϊκού Σόλωνα Κυδωνιατη, για την περιοχή μεταξύ Πιερίας και των παραθαλάσσιων νομών της Θεσσαλίας. Ο ακριβής χώρος όμως είναι καθαρά θέμα αρμοδιότητας ειδικών, όπως πολεοδόμων, χωροτακτών, συγκοινωνιολόγων, περιβαντολόγων, υδρολόγων κ.λ.π.

-Αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί στα μέσα του Νοεμβρίου (σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί), για να συζητηθούν περαιτέρω οργανωτικά και αλλά θέματα, όπως η δημιουργία ηλεκτρονικού περιοδικού (και σε δεύτερη φάση εντύπου) καθώς και να τεθεί σε έγκριση το κείμενο που θα αποτελέσει την βασική πλατφόρμα ιδεών, στόχων και σκοπών, της κίνησής μας, το οποίο θα είναι και το πρώτο κείμενο που θα δημοσιευθεί στο ηλεκτρονικό περιοδικό μας.

-Συντονιστής της επιτροπής ορίστηκε ο Στέφανος Σωτήριου.

Με εκτίμηση

Στέφανος Σωτηρίου. nipesot@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: