ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.2.10

ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ Ο ΓΑΜΟΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ AEGEAN- OLYMPIC??? - ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ, ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΝΤΑ ΤΟΥ!!!


Πτωχοί βιοπαλεσταί, δίχως ένσημα και ΙΚΑ, δίχως προοπτική σύνταξης στα 67, θα επωφεληθούν των ευεργετικών Ευρωπαϊκών αναγκαστικών διατάξεων, περί του γάμου των ομοφυλοφίλων και αποφάσισαν να παντρευτούν στα φανερά.
ΝΑΙ μιλάμε για Βγενόπουλο και Βασιλάκη, που μέχρι προ μηνός, φαινόντουσαν να θέλουν να σφαχτούν και αίφνης ερωτεύθηκαν.
Δικές μου πληροφορίες λέγουν και μαρτυρούν, ότι ήδη είναι έγκυοι κι οι δυο και αναμένονται να γεννοβολήσουν υπεραξίες και μονοπώλια.
Φήμη, που φέρουν τη βολευτίνα Νταλάρα-saRagoussi, να διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία για να καλυφθούν τα συμβολαιογραφικά έξοδα των ευεργετών της τσέπης τους, δεν επαληθεύονται, αλλά στη πολιτική, όλα είναι πιθανά, κυρίως αν βγει ο γκαγκάς πρωθυπουργός και πει ότι είναι για το καλό του έθνους του Ισραήλ, αφού έτσι κι αλλιώς, το Έθνος το Ελληνικό μας, μας το καταργεί κάθε μέρα και κυρίως κάθε νύχτα!!!!!!!
Μπαρμπανικος

Δεν υπάρχουν σχόλια: