ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.2.10

Σκληρη απαντηση Παναγιωτακόπουλου στον Ξυνιδη "Αναρωτιέμαι από το σπίτι του θα με διώξει ο κύριος Ξυνίδης;" ..."ΟΙ ΝΕΟΣΣΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΦΙΜΩΣΗ"




Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Αρνούμαι να αποχωρήσω από το ΠΑ.ΣΟ.Κ λόγω .... “ασυμφωνίας χαρακτήρων” με τον Γραμματέα Σωκράτη Ξυνίδη.Με τη δήλωση–προτροπή του να αποχωρήσω από το ΠΑ.ΣΟ.Κ λόγω... “ασυμφωνίας χαρακτήρων”, ο Γραμματέας Σωκράτης Ξυνίδης επιβεβαίωσε την αρχική μου εκτίμηση για την υποψηφιότητα και την εκλογή του.


Καλά θα κάνει ο κ. Ξυνίδης να ασχοληθεί με την ανασυγκρότηση του κόμματος που παραπαίει και είναι ανύπαρκτο στην κοινωνία.Όσο αφορά την ιδεολογική ταυτότητα του ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν θα πρέπει να ξεχνούν οι νεοσσοί της πολιτικής ούτε...την ιστορία του κινήματος, ούτε τις αρχές του και πολύ περισσότερο τις κατακτήσεις του.


Θα ήταν προτιμότερο πριν μιλήσει, να έχει μελετήσει την ιστορία του ΠΑ.ΣΟ.Κ, να έχει αντιληφθεί σε ποιο αμόνι σφυρηλατήθηκε τούτο το κίνημα και να θυμηθεί ποιοι κάθισαν πριν από αυτόν στην ίδια καρέκλα, ώστε να διαθέτει το ελάχιστο απόθεμα σύνεσης και επίγνωσης.


Είναι προφανές ότι ως Γραμματέας δεν μπορεί να επηρεάσει ούτε την πολιτική μου κρίση, ούτε την καρδιά μου.

Καλύτερα να απευθύνει αλλού τις προτροπές του.Εγώ πορεύομαι μαζί με τη λαϊκή πλειοψηφία προς τα εκεί που επιβάλλει η παρακαταθήκη του κινήματος.Λίγος σεβασμός στην ιστορία και τη διαδρομή του ΠΑ.ΣΟ.Κ και των στελεχών του από τους νεοσσούς της πολιτικής δεν θα έβλαπτε.

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Μέλος Ε.Σ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναγιωτακόπουλος να αφήσει τα παιχνιδάκια "Tom & Jerry" με τον Mr.Μειοψηφία-Θράσος Ξυνίδη και να ρίξει την προδοτική κατοχική κυβέρνηση όσο ακόμα είναι νωρίς.

Αλλιώς είναι συνένοχος στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ !...χωρίς ελαφρυντικά.