ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.2.10

ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ!!! ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ !!! ΕΚΠΟΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Η πολιτική και οι πολιτικοί έχουν καταστεί αναξιόπιστοι στα μάτια του πολυπαθούς Ελληνικού λαού και ειδικά στα συνήθη υποζύγια τα οποία πλέον αιμοπτυούν και δεν μπορούν να αντέξουν οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Κατόπιν τούτου , οι αμβλύνσεις που επιχειρεί ο πρωθυπουργός δηλώνοντας ότι "δεν είναι δυνατόν να πέσουν τα βάρη στον απλό κόσμο" για να καθησυχάσει τις αντιληπτές αντιδράσεις οι οποίες ακόμα δεν έχουν εκδηλωθεί αλλά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα της κοινωνίας το δηλώνει, πέφτουν στο κενό !!


Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες ,και αποτελεί για αυτήν πρωταρχικό στόχο ,να τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις και τις κοινωνικές ομάδες το σημείο αιχμής ως κατευνασμό της ολοένα και αυξανόμενης δυσφορίας ,
ότι δηλαδή πρόκειται για κατάσταση ύψιστης ανάγκης προκειμένου να σωθεί η χώρα από την χρεοκοπία και από την ομηρία των δανειστών της.

Πέραν όμως αυτού και για να είναι σίγουροι ότι θα μπορέσει να επιβάλλει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης το σχέδιο "
σωτηρίας" της Ελλάδας θα θέσουν μακιαβελικές τακτικές .

Η κυβέρνηση
εκπονεί σχέδιο διαχείρισης παρατεταμένων κοινωνικών αντιδράσεων εν όψη της ανακοίνωσης του φορολογικού νομοσχεδίου.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΚΡΟΥΣΘΟΥΝ!!


Θα εκμεταλλευθούν και θα αξιοποιήσουν την γενικότερη αντίληψη που επικρατεί στην κοινωνία για τους "βολεμένους" προνομιούχους και τους εργασιακά προστατευόμενους δημόσιους υπαλλήλους και με πρόταγμα την κοινωνική δικαιοσύνη θα εξαπολύσουν την φοροεπιδρομή!!

Ο επιχειρούμενος τεχνικά διχασμός της κοινωνίας είναι επικίνδυνος γιατί το πιθανότερο είναι η δυσφορία να μετατραπεί σε αντίδραση και να ενοποιηθεί και να έχει ως αποδέκτη την κυβέρνηση.
Το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά και ο αρχηγός του ήταν υπέρ της αναθέρμανσης της αγοράς . Το ρευστό γίνεται όλο και πιο σπάνιο. Η αναθέρμανση φαντάζει ως όνειρο και η κυβέρνηση για να γίνει αρεστή στους δανειστές μας ξεζουμίζει αυτούς που μπορεί γιατί η ατολμία της δεν της επιτρέπει να απευθυνθεί στις μεγάλες τσέπες ώστε τα χρέη να πληρωθούν.. Εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα.


Το έχουμε ξανά γράψει η ...

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ!!!
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: