ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.10

Κάποιοι προκαλούν.... θα υπάρξει απάντηση;

donkey1Παρ' ότι δεν μπορεί να είναι το κύριο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας σήμερα, όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέο. Κι αυτό γιατί μπορεί να δημιουργήσει πλείστα όσα, και ειδικά στον ευαίσθητο τομέα της σύμπνοιας και της συνεργασίας (ζητούμενο) στρωμάτων και κλάδων εργαζομένων. Γιατί στην κρίση (και όχι μόνο) συνεισφέρουμε όλοι στο μέτρο των δυνάμεών μας, και δεν προσπαθούμε να φορτώσουμε τα περισσότερα βάρη στο πιο λιπόσαρκο γαϊδούρι.

Και με δεδομένη αυτήν την προϋπόθεση η κυβέρνηση θα πρέπει να φροντίσει πρώτα να συλλάβει την φοροδιαφυγή, την φοροαπαλλαγή και φυσικά να καλέσει να συνεισφέρουν και όσοι έχουν εξασφαλισμένη εργασία ( έναντι της επισφάλειας του ιδιωτικού τομέα) και μάλιστα ανάλογα με τις αποδοχές τους και όχι με τον κλάδο στον οποίο εργάζονται.

Γράφαμε σε άλλη ανάρτησή μας ( Γιατί να απεργήσει η ΑΔΕΔΥ;) για κάποιες κατηγορίες ευνοούμενων δημόσιων υπαλλήλων που κήρυξαν πόλεμο στην κυβέρνηση, αντιδρώντας στις προθέσεις της, για περικοπή των προκλητικών και παράλογων επιδομάτων και αύξηση της φορολόγησης των υψηλών εισοδημάτων.

Είναι αυτονόητο πως όποιος κλάδος θίγεται είναι επόμενο να .... αντιδράσει προσπαθώντας να διασφαλίσει τα κεκτημένα του. Έτσι είναι αναμενόμενες και οι απεργίες, ακόμη και από τα ρετιρέ.

Αλλά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τον τρόπο και τα επιχειρήματα που προβάλλονται, προκειμένου να επιτύχουν τον σκοπό τους.

Απειλούν οι εφοριακοί και οι τελωνειακοί ότι δεν θα κάνουν σωστά την δουλιά τους, προκειμένου να εκβιάσουν την κυβέρνηση. Και μάλιστα στην δεδομένη χρονική στιγμή που υπάρχει αναγκαιότητα για άμεση αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος της συγκέντρωσης εσόδων για το κράτος, ώστε να μειωθεί η περαιτέρω ανάγκη μεγαλύτερου εξωτερικού δανεισμού.

Σήμερα το πρωί δε, ακούσαμε έναν "περίεργο τύπο", μάλλον υποπρόξενο στο Βανκούβερ, ο οποίος με περίσσιο θράσος δήλωσε, εκφράζοντας τους διπλωμάτες της χώρας ότι: "Δεν θα κάνουμε απεργία, γιατί έτσι θα διευκολύνουμε την κυβέρνηση, που σκοπό έχει να διαλύσει το διπλωματικό σώμα. Αλλά αυτό που θα κάνουμε πλέον είναι να δημοσιοποιούμε ότι πληροφορίες κατέχουμε αναφορικά με την εξωτερική πολιτική". Αυτό δηλ. που χαρακτηρίζει έναν διπλωμάτη - δηλ. η μυστικότητα - καταργείται. Γιατί; Για να εκβιάσουν ώστε να μην τους περικόψουν από τον μισθό τους τα δεκάδες χιλιάρικα των επιδομάτων, με τα οποία των τάϊσαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Έτσι το επόμενο που περιμένουμε με ενδιαφέρον είναι να δούμε στα πρωινάδικα μετά τα ζώδια, και τις αποκαλύψεις του διπλωμάτη (εεε, πρέπει κι αυτοί να βρουν τρόπους να ενισχύσουν τα πενιχρά εισοδήματά τους)

ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα υπάρξει απάντηση - αντιμετώπιση τέτοιων εκβιαστικών και προκλητικών συμπεριφορών;

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: