ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.2.10

“Αυτοί στη “Αθλητική Κυριακή” της ΝΕΤ δεν… παίζονται!”



“Η τέχνη του να κάνεις το “άσπρο – μαύρο” είναι γνωστή εδώ και δεκάδες χρόνια. Στη συγκεκριμένη εκπομπή και μάλιστα από το Κρατικό Κανάλι”, γράφει ένας από τους δεκάδες φίλους, που έχουν στείλει e-mails διαμαρτυρίας, αναφερόμενος στην εκπομπή “Αθλητική Κυριακή της ΝΕΤ, “δυστυχώς το “άθλημα” το πληρώνει ο κάθε Έλληνας. Το τί έχει ακουστεί και σήμερα, ειλικρινά υπερβαίνει κάθε έννοια λογικής. Οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί για να δώσουν το παράδειγμα του πόσο ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει, κάνουν πραγματικά το αντίθετο: Διαχωρίζουν με μία ακατανόητη επιμονή τα σχόλια τους με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα οι οπαδικές (και όχι φίλαθλες) τους προτιμήσεις. Το ΕΣΡ υπάρχει άραγε ή θεωρεί ότι εκφεύγει των αρμοδιοτήτων τους το όλο θέμα; Η διοίκησης της ΕΡΤ υπάρχει, ή ακόμα βρίσκεται στη διαδικασία της παραλαβής των αρμοδιοτήτων;”

newsblog
ΛΗΜΕΡΙ: ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: