ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.10

ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ;

Η χειρότερη εξέλιξη για μια χώρα η οποία έχει οικονομικά προβλήματα, είναι να καταφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο ως γνωστόν ελέγχεται ασφυκτικά από τους σιωνιστές. Όσες δε αναγκάστηκαν να το κάνουν, απώλεσαν ολοκληρωτικά την όποια εθνική τους ανεξαρτησία και έγιναν έρμαια των διεθνών τοκογλύφων. Λογικά, λοιπόν, θα ήταν βέβαιο το ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη. Κι όμως, υπάρχει κάποιος! Και μάλιστα, αυτός ο κάποιος δεν είναι όποιος κι όποιος, αλλά αρχηγός πολιτικού κόμματος! Το πληροφορηθήκαμε διαβάζοντας την εφημερίδα «Α1», επίσημο όργανο του κόμματος ΛΑ.Ο.Σ., στο φύλλο του Σαββάτου της 20ης Φεβρουαρίου 2010, σελίδα 15. Η ανατριχιαστική αποκάλυψη, με δικά τους λόγια, έχει ως εξής: «ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ – Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρωθυπουργός μόλις την τελευταία εβδομάδα φαίνεται να αντιλήφθηκε τη μάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο ευρώ και το δολάριο και ότι η Ελλάδα έχει βρεθεί στη δίνη αυτής της μάχης. Εξ’ ου και ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ του έδειξε –στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν- το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ώστε να απαλλαγεί η Ελλάδα από τον εκβιασμό των Ευρωπαίων εταίρων. Σκέψη που φαίνεται να έχει ωριμάσει στο μυαλό του Έλληνα πρωθυπουργού».

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: