ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.10

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΤΕ!


Μετά τις έντονες και δικαιολογημένες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το άνοιγμα της συζητήσεις για άρση της μονιμότητας στο δημόσιο τομέα.Ο πρώτος που βγήκε να υπερασπιστεί το αντιπαραγωγικό,ρουσφετολογικό και άχρηστο τέρας του Δημοσίου ήταν η κυβέρνηση μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ.Πεταλωτή.
Ο οποίος σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα άρσης της μονιμότητας.
Σημείωσε δε ότι "μιλάμε για τους δημοσίους υπαλλήλους, που δεν έχουν μονιμότητα" και διευκρίνισε ότι "όποιος δημόσιος υπάλληλος υπηρετεί σήμερα στο Δημόσιο δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα, η μονιμότητα είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη".
Απο αυτές τις λίγες λέξεις του κ.Πεταλωτή μπορούμε όμως να εξάγουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.
Το πρώτο είναι ο διαχωρισμός ανάμεσα σε μόνιμους και μη.Και ας μην νομίζουν κάποιοι ότι γίνεται για λόγους "δικαιοσύνης" αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες οικονομικές στιγμές της χώρας.Το αντίθετο το έργο είναι γνωστό.Απλά οι συμβασιούχοι θα παραμένουν συμβασιούχοι μέχρι τις επόμενες...εκλογές για ευνόητους λόγους και ύστερα η πλειοψηφία τους θα φορτωθεί και αυτή στο σβέρκο του Έλληνα φορολογούμενου.
Το δεύτερο είναι η επίκληση του Συντάγματος για την κατοχύρωση της μονιμότητας.Πέρα απο το ζήτημα ότι το Σύνταγμα λέει και άλλα πράγματα που προφανώς επειδή δεν συμφέρουν την κυβέρνηση των "διαχειριστών" ξεχνούν να τα επικαλεστούν όπως για την Παιδεία,την ιθαγένεια,την θρησκεία, κ.α.Υπάρχει όμως και η λογική που επίσης στηρίζεται στο νόμο και που απαιτεί οι εργαζόμενοι να ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ να ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ τους πολίτες,να μην ΚΛΕΒΟΥΝ και κυρίως κανένας νόμος δεν λεει ότι ο Ελληνικός λαός πρέπει να συντηρεί 300 βουλευτές και άγνωστο αριθμό τεμπέληδων και ρουσφετιών.
Βεβαια αυτό δεν ενοχλεί καθόλου τον κ.Πεταλωτή ούτε βέβαια και την ΝΔ γιατί δεν εχω καμια αμφιβολία ότι το ίδιο ακριβώς θα έπρατε και αυτή.
Γιατί ας σκεφτούμε ειλικρινά.Είναι δυνατόν χωρίς το 1 εκατ. ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ (χώρια συγγενείς και φίλοι) να μας κυβερνούσαν 35 χρόνια μετα απο τόσες αρπαχτές,σκάνδαλα,διαφθορά και πάνω απο όλα ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ;Για αυτό και δεν καταργείτε η μονιμότητα και όχι επειδή τους έπιασε ο πόνος για το Σύνταγμα που σε άλλες περιπτώσεις το έχουν για κουρελόχαρτο.
Για αυτό η Δημοκρατία μας δεν έχει και μέλλον.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ στο να κάνει εκλογές μονο και μόνο για να προσδώσει "νομιμότητα" στην κυβέρνηση που δεν αλλάζει ουσιαστικά ΠΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: