ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.10

Ο ΓΑΠ σε πλήρη δυσαρμονία προεκλογικών λόγων και υποσχέσεων. Η αντίληψη που επικρατεί είναι ότι επιχειρείται η τελική αποδόμηση της πολιτικής ΠΑΣΟΚ



Από τότε που πήρε τη Πρωθυπουργία νομίζει (ή του είπαν να νομίζει) ότι έγινε αυτόφωτος και ότι μπορεί να ξεπεράσει και τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου, αποστασιοποιούμενος από τη περήφανη ρήση: "Προτιμούμεν να ανήκομεν εις τους Έλληνες", με το ιστορικό video:


Αλήθεια πως θα τον έβλεπε σήμερα το γιο του ο Μεγάλος μας Ηγέτης;

Πως θα έβλεπε τους "Επικυρίαρχους Ευρωπαίους Εμπειρογνώμονες";

Αυτό το ΠΑΣΟΚ σήμερα είναι η συνέχεια του Ανδρέα ή η χειρότερη εκδοχή μετά την σημιτική εποχή;

Αυτό που σίγουρα αντιλαμβάνεται ο παλαιός υποστηριχτής του κινήματος, είναι η πανηγυρική παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στους ξένους και κανείς δεν αντιδρά, κανείς δεν θίγεται, παρά μόνο κάτι μεμονωμένες φωνές που προσπαθούν να διαφυλάξουν κεκτημένα, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Οι τραπεζίτες και το μεγάλο κεφάλαιο συνεχίζουν να απολαμβάνουν όπως πάντα τα διαχρονικά τους κεκτημένα και το κυβερνητικό "δούλεμα" στους υποστηριχτές του ΠΑΣΟΚ καλά κρατεί...

Νάσος

ΥΣ: (Επιλέξαμε αντί άλλων το χαϊδεμένο παιδί και το παρακάτω άρθρο του): (ΤVxs)

Δεν υπάρχουν σχόλια: