ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.10

Παντελή είδες CNN?


Καθώς η χώρα σήμερα Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010, έχει μπει στον πάγο με τη λαίλαπα των απεργιακών κινητοποιήσεων, ειδήσεις δε βλέπουμε, απεργεί και Η ΕΣΗΕΑ, διαβάζουμε όμως στο CNN τα... νέα μας. Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ξύλο άγριο γύρω από τη Βουλή με περί τα 40-50.000 εργαζομένων να φωνάζουν -και όχι άδικα- για την οικονομική κρίση, για το εισόδημα τους που ολοένα και συρρικνώνεται και την ανεργία που ξημερώνει στους νέους. Την ώρα που οι Γερμανοί "μας τα χώνουν" για τα Greek Statistics, και τη γουρουνοοικονομία μας, εμείς τους ζητάμε πίσω δανεικά και αγύριστα από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, την ίδια ώρα παίζουμε ξύλο με τα ΜΑΤ, καταστρέφουμε τη δημόσια περιουσία που εμείς οι ίδιοι πληρώνουμε, αγανακτούμε γιατί όλοι οι κω..ευρωπαίοι τα έχουνε βάλει μαζί μας και γινόμαστε για άλλη μια φορά πρωτοσέλιδο στo CΝΝ με το μαγικό υπότιτλο “riots in Greece”. Στην επικαιρότητα και ανασχηματισμός και εσωκομματικές εκλογές, και οι Έλληνες στους δρόμους.. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου..

Η Παπια

Δεν υπάρχουν σχόλια: