ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.10

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"


Σήμερα τα δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση και όχι μόνον, έδωσαν ένα ηχηρό χαστούκι στην κυβέρνηση. Όλοι οι ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι, έντιμοι, έγκυροι, έγκριτοι και δεν συμμαζεύεται δημοσιογράφοι κατέβηκαν σε απεργία. Η επιτυχία της κινητοποίησής τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους σημειώνοντας το εκπληκτικό ποσοστό 180% σε συμμετοχή στην απεργία. Επειδή μπορεί να παραξενευτεί κάποιος για το υψηλό αυτό ποσοστό, η ανάλυσή του έχει ως εξής: 100% επιτυχία με την ιδιότητά τους ως δημοσιογράφων και 80% με την ιδιότητά τους ως υπαλλήλων της εξουσίας. Αυτό το 80% όμως είναι που κυριολεκτικά ενόχλησε την κυβέρνηση. Ο λόγος είναι απλός. Οι μαθητευόμενοι πασοκικοί σωτήρες της Ελλάδας, στερήθηκαν σήμερα των πολύτιμων αλλά και αναγκαίων υπηρεσιών της δημοσιογραφικής ενημέρωσης της κυρίας Τρέμη και των κυρίων Πρετεντέρη, Τσίμα, Καψή Ι, Καψή ΙΙ (αυτών που είναι εναντίον της οικογενειοκρατίας), Σρόϊτερ, Καμπουράκη, Παπαχρήστου, παραλίγο να ξεχάσω την κ. Μακρή, αλλά και άλλων πολλών που για λόγους καθαρά πρακτικούς δεν μνημονεύω. Οι άνθρωποι αυτοί έκαναν την μεγαλύτερη ζημιά στην κυβέρνηση. Δεν διακήρυξαν από τα τηλεοπτικά παράθυρα το τραγικό χάλι της οικονομίας μας, δεν πυροβόλησαν την ολέθρια για τον τόπο διακυβέρνηση Καραμανλή, δεν λιβάνισαν τον πρωθυπουργό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει ώστε να πετύχει την σωτηρία της Ελλάδος. Και το σπουδαιότερο δεν έπεισαν τους Έλληνες (σήμερα μόνον) ότι όλα τα οικονομικά μέτρα, αυτά που ήρθαν αλλά και αυτά που θα έρθουν, κι’ ας μην τα γνωρίζουν, πόσο σωστά, πόσο αναγκαία είναι και πόσο μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και ευημερίας δίνουν στην χώρα μας. Όμως εγώ, ο μέσος Έλληνας τηλεθεατής που δεν διαθέτω υψηλό δείκτη ευφυΐας, όπως οι δημοσιογράφοι, έχω μια μεγάλη απορία. Αφού οι εκλεκτοί αυτοί άνθρωποι συμφωνούν, όπως κάθε μέρα διακηρύσσουν ως πανειδήμονες, πανεπιστήμονες κλπ, με την κυβερνητική πολιτική γενικώς, αλλά και για τα συγκεκριμένα οικονομικά μέτρα ειδικώς, ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ;;

Αναγνώστης με απορίες
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: