ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.2.10

ΑΥΤΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΟΙ" ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ


Προς ηρωικά πληρώματα Περιπολικών σκαφών ΛΣ & διασώστες του ΛΣ που υπηρετούν στα Ε/Π SUPER PUMA!!!


Μην περιμένετε
τίποτα από την πολιτική σας ηγεσία . Τολμάμε να σας δώσουμε την πληροφορία ότι θα συνεχίσετε να πηγαίνετε εκτός έδρας αποστολές χωρίς την προβλεπόμενη προκαταβολή!

Ο λόγος δεν είναι η "απεργία" όπως ισχυρίστηκε ο κ. Βούγιας ,του Υπ. Οικονομίας αλλά η διάλυση του Υπουργείου Ναυτιλίας της οποίας έγινε δια της υπογραφής στο πόδι των " εν δυνάμει και τελικώς αποτυχημένων μεταρρυθμιστών" της πράσινης λαχανίδας κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα η νέα ΥΔΕ του Υπ. ΠΡΟ-ΠΟ δεν αναγνωρίζει την "συγχωνευμένη" υπηρεσία του ΛΣ στις τάξεις της ΠΑ όπου και ανήκουν επιχειρησιακά τα Ε/Π SUPER PUMA καθώς επίσης και δεν πρόκειται αν δεν θεσμοθέτηθεί ή νέα σύσταση του ΛΣ να δοθεί ΠΑΓΙΑ ώστε να προκαταβάλλονται οι εκτός έδρας μετακινήσεις Το "κατάπλασμα" γιατί περί αυτού πρόκειται ,της εξόφλησης των δικαιούμενων για τις μετακινήσεις που έχουν ήδη εκτελεστεί εδώ και 3 χρόνια είναι το μέσον παράτασης και κατευνασμού της οργής που έχει ξεσπάσει στα στελέχη του Σώματος για τα ανομολόγητα απεργάζοντα της τελικής απαξίωσης του ΛΣ.

Οι ιθύνοντες του ΠΡΟ-ΠΟ μετά του συμβούλων τρέχουν και δεν φτάνουν γιατί ξέρουν ότι το μπάχαλο είναι αποκλειστικό τους δημιούργημα.


Ο εγωισμός κύριε Υπουργέ του ΠΡΟ-ΠΟ είναι ο οδηγός σας. Δεν θέλετε να παραδεχθείτε τα άτοπα των συμβούλων σας στα οποία γίνατε κοινωνός. Το χειρότερο δε είναι ότι οι σύμβουλοι του κ. Χρυσοχοίδη οι οποίοι τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης του Υπουργού αντί να δίνουν την πραγματική εικόνα και ειδικά ο τέως Υποναύαρχος ΛΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ "επιμένουν" να διατηρούν το όνειρο του κ. Χρυσοχοίδη ο οποίος με γνώμονα τα απόκρυφά του διαλύει νομοθετόντας μόνο και μόνο για την ικανοποίηση της επικίνδυνης ματαιοδοξίας του.

Όσο για τον Νασιάκο ??? ...η θέση του είναι μόνον στο να επιτηρεί τον Αρχηγό του ΛΣ του οποίου η μοίρα είναι προδιαγεγραμμένη αφού βλέπει ότι θα μείνει στην ιστορία ως ο " ΓΟΥΣΗΣ" του ΛΣ που επί του ανταλλακτηρίου της θέσης του θα υπογράψει την καταδίκη του Σώματος.

ΚΥΡΙΕ STAR ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΝΑΝ "ΥΠΟΔΙΚΟ" ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΩΚΤΗ ????)

Το σοβαρότερο όμως είναι άλλο!!! "Δημοκρατικούς" πράσινοι ανώτεροι αξιωματικοί ΛΣ είναι έτοιμοι για την δήλωση της αποστρατείας τους από το σώμα . Η αποστρατεία αυτή είναι στην ουσία παραίτηση. Οι πολιτικοί περνούν τις "παραιτήσεις" ως αποστρατείες αποκρύπτοντας σκοπίμως ότι οι ανώτεροι αξιωματικοί ΛΣ είναι ΝΕΟΤΑΤΟΙ .

Παρά τις επισημάνσεις τους και την υπομονή τους και κατόπιν της λαμβανομένης αδιαφορίας από την πολιτική ηγεσία τολμούν να εξέλθουν του Σώματος αφού ως διαφαίνεται η "δρομολόγηση" της κατακρεούργησις και της απαξίωσης των είναι μη αναστρέψιμη


Το κομμάτι του ΛΣ που ανήκει στην κ Κατσέλη απέδειξε ότι είναι απόλυτα τεχνοκρατικά καταρτισμένο σε σημείο που η Υπουργός καταβάλει προσπάθεια να οικειοποιηθεί το δυναμικό αυτό αιτούμενη τον αποχαρακτηρισμό του από ένστολους σε πολίτες.

Από εδώ και μόνον φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν είχε ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΟ για την εκμετάλλευση του ΛΣ αλλά και την ανάπτυξη της Ελληνικής Ναυτιλίας.


ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΛΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ..... ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ??? ...
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η "ΑΠΑΞΙΩΣΗ" ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ????

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΦΩΝΙΣΟΥΜΕ!! ΕΙΣΤΕ ΑΓΑΡΜΠΟΙ!! ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: