ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.1.10

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡτΠΟ ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΜΠΟΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

====================================================================
Είναι προφανές ότι ο κύριος Χρυσοχοίδης δεν είναι "εραστής" των επιστολών ειδικά όταν αυτές είναι ενυπόγραφες και καταγγέλλουν . Τρανό παράδειγμα η επιστολή καταγγελία του τέως Υποναυάρχου ΛΣ Φερούση( Επιστολή Λ. Φερούση (pdf) ο οποίος κατάγγειλε τα ανομήματα τα ανομήματα και το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών στην Πάτρα , και αφού το θέμα έφτασε στην βουλή το αρμόδιο Υπουργείο περιορίστηκε στην δήλωση ότι "παρακολουθεί" το θέμα.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ??

Μάλλον με τις προσκείμενες "χρωματικές" ιδιαιτερότητες που αποτελούν και την αιτία της κατάντιας αυτού του έρμου τόπου.

"Σύμβουλος" Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο Υποναύαρχος ε.α. Λ.Σ. Νικόλαος ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, Προστάτης μεγαλεμπόρων ναρκωτικών

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Κύριε Υπουργέ,

Χαίρατε και χαίρετε της εκτιμήσεως μεγάλου ποσοστού του Ελληνικού λαού, λόγω του ήθους σας, της αντικειμενικότητας σας και του δυναμισμού που σας διακρίνει. Είναι όμως απορίας άξιον πως οι κύκλοι σας και συγκεκριμένα οι σύμβουλοι σας και όχι εσείς προσωπικά θέλω να πιστεύω επιλέξατε ως σύμβουλο σας τον επίορκο, "άρχοντα" της διαφθοράς, της απάτης και της συγκάλυψης του οργανωμένου εγκλήματος, τον Υποναύαρχο ε.α. Λ.Σ., Νικόλαο ΒΟΥΛΓΑΡΗ. Με τον συγκεκριμένο επίορκο αξιωματικό, ως Πλοίαρχο Λ.Σ. την περίοδο εκείνη και κατέχοντα την θέση, Διευθυντής Ασφαλείας/ΥΕΝ, συνεργάστηκα από Φεβρουάριο 2001, μέχρι Νοέμβριο 2002, με σκοπό την εξάρθρωση των κυκλωμάτων (καρτέλ) εμπορίας ναρκωτικών. Τελικά ως απεδείχθη εκ των υστέρων, όχι Διευθύνων την Δίωξη Ναρκωτικών ήταν ο συγκεκριμένος "κύριος", αλλά αυτός συνεργαζόμενος με τον τότε τμηματάρχη της Δίωξης Ναρκωτικών του ΥΕΝ, Υποπλοίαρχο Λ.Σ., Νικόλαο ΒΕΡΓΑΔΗ (τώρα υπηρετεί ως πολίτης στην DEA, προς εξυπηρέτηση σκοπών) και τον Εισηγητή της Δίωξης Ναρκωτικών του ΥΕΝ, Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ., Εμμανουήλ ΣΜΑΡΙΑΝΑΚΗ (τώρα υπηρετεί ως Διοικητής Σωστικών & Πυροσβεστικών Μέσων Ασπροπύργου), υπέθαλπαν από έτους 1999 τον μεγαλέμπορο ναρκωτικών Κωνσταντίνο ΒΑΛΙΑΝΟ στο ενεργητικό του και με τον οποίο συνεργαζόμουν εν γνώσει τους και δεν προέβαιναν με σκοπιμότητα στην σύλληψη του. Επίσης οι συγκεκριμένοι επίορκοι εξέδιδαν προαγωγικά πιστοποιητικά Πλοιάρχου Ε.Ν., προκειμένου να κάνουν τις , έμπορο με δεκατρείς τόνους κοκαϊνηςβρωμοδουλειές τους. Σας καλώ λοιπόν αξιότιμε κ. Υπουργέ να επανεξετάσετε την συγκεκριμένη πρόσληψη του συγκεκριμένου επίορκου συμβούλου σας και σας παρακαλώ όπως κληθώ από υμάς και με έγγραφα στοιχεία αποκαλύψω τα όσα επικαλούμαι.


Με εκτίμηση

--
Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: