ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.10

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΕΜΑΣ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ

του ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΜΙΩΤΗ
koumiotis@e-rock.gr

ΝΑΙ - ΝΑΙ, η πολυαναμενόμενη ώρα, που θα πληρώναμε τις μαλακίες τους, έφτασε. Σε ποιές μαλακίες αναφερόμαστε; Καλό το ερώτημα, στο οποίο θα απαντήσουμε επίσης με ερώτημα. Σε ποιές από αυτές (τις μαλακίες τους δηλαδή) να πρωτοαναφερθούμε; Στο ότι ρήμαξαν τα ασφαλιστικά ταμεία, στο ότι τα έπαιρναν από την Siemens και την κάθε Siemens και τα έδιναν στους εφοπ-λήσταρχους, οι οποίοι αν πληρώσουν αυτά που χρωστάνε στο ΝΑΤ θα ξελασπώσουμε για πάντα; Ή μήπως να αναφερθούμε στα εκατομμύρια των ευρώ που εισπράττουν τα άλλα λαμόγια, του δικού μας συναφιού, οι γνωστοί κατά Καραμανλή και ως "νταβατζήδες" του έθνους μας; Στις προεκλογικές τους φιέστες να αναφερθούμε, στα πανάκριβα γεύματά τους ή μήπως στα άλματά τους, είτε επί κυριών είτε από τα μπαλκόνια των γκαρσονιερών τους πλησίον του ελληνικού κοινοβουλίου;

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ..., αυτή είναι η μόνη λέξη που μας έρχεται στο νου, καθώς σκεφτόμαστε όλα τα παραπάνω. Τρομοκρατία στην χαρωπή μας, από το εκάστοτε κοινωνικοπολιτικό τρωκτικό εισβολέα, Mπανανία. Γιατί, εάν το καλοσκεφτούμε, αν κάποιος τρομοκρατεί εμάς τους πολίτες, δεν είναι άλλος από το ίδιο το σύστημα. Όλα αυτά μαζί τα τρωκτικά δηλαδή, τα οποία πίνουν κυριολεκτικά το αίμα και τον ιδρώτα μας. Μιας ιδιάζουσας μορφής τρομοκρατία, λοιπόν, που ξεσκίζει καθημερινά τις σάρκες μας. Τις σάρκες των αγροτών, των εργατών, των υπαλλήλων, των μικροεπαγγελματιών, των μικροβιοτεχνών και κάθε λογής άλλων "μικρών" αυτού του δύσμοιρου τόπου. ΛΑουτζίκΟΣ κύριοι, αυτό είμαστε... Ένας κατατρεγμένος ΛΑουτζίκΟΣ... Έτσι δεν θα μας είχε χαρακτηρίσει εξάλλου και η κυρά του Σεραφείμ Φυντανίδη;

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, αυτός ο ΛΑουτζίκΟΣ, ήρθε η ώρα να πληρώσει τις μαλακίες τους. Αυτό μας είπε νέτα σκέτα, από το βήμα του διεθνούς τραπεζικού συνεδρίου που διοργάνωσε στην Αθήνα το περιοδικό "The Banker" των Financial Times, o Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Η Κυβέρνηση, είπε με περίσσιο θράσος και αλαζονεία, "δεν πρόκειται να κάνει πίσω από τις δύσκολες επιλογές της. Έχει μια πολύ καθαρή εντολή για τομές και μεταρρυθμίσεις, πάντα με γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη. Στην προσπάθειά της αυτή η κυβέρνηση έχει στήριγμα από μία ισχυρή κοινωνική βάση, γεγονός που είναι πολύ θετικό"... Πώς μεταφράζεται αυτό σε απλά λαϊκά; ΕΜΕΙΣ (ο ΛΑουτζίκΟΣ δηλαδή) ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙ ΟΜΩΣ, ΕΜΑΣ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: