ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.1.10

Πάρε κόσμε.. Προς πώληση 42 ξενοδοχεία στην Κρήτη!



Δύσκολη για το τουριστικό γίγνεσθαι της χώρας αναμένεται η φετινή περίοδος, καθώς από τις μέχρι σήμερα ενδείξεις και πληροφορίες η εικόνα που διαγράφεται είναι απογοητευτική, όπως αναφέρουν άλλωστε οι εμπλεκόμενοι με το προϊόν φορείς.
Τα στοιχεία που προκύπτουν από τις ξένες αγορές, κάθε άλλο παρά θετικά είναι, με αποτέλεσμα η ανησυχία, ο προβληματισμός, αλλά και η απόγνωση, να έχουν φτάσει στο ζενίθ και σε τοπικό επίπεδο. Το γεγονός αυτό διαπιστώνεται και από τους επιχειρηματίες που έχουν επενδύσει στον τουρισμό, καθώς λόγω της οικονομικής συγκυρίας, για πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά, 42 ξενοδοχεία της Κρήτης τέθηκαν προς πώληση.
Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να μην λειτουργήσει τη νέα σεζόν το 20% των μικρών κυρίως μονάδων, σε επίπεδο νησιού. Παράγοντες του τουρισμού, έχοντας στη διάθεσή τους στοιχεία από τις μέχρι σήμερα κρατήσεις, επισημαίνουν ότι η κατάσταση είναι δραματική, λαμβάνοντας υπόψη πως οι χώρες όπως η Μ. Βρετανία και η Γερμανία που αποτελούν τους βασικούς τροφοδότες του Ελληνικού τουρισμού, παρουσιάζουν μείωση στα πακέτα, της τάξης του 35% και 20% αντίστοιχα.
Τα αίτια ωστόσο της σημαντικής πτωτικής πορείας του τουρισμού για τη φετινή σεζόν, μπορεί να συνάδουν κατά ένα μεγάλο μέρος και με την έλλειψη υποδομών, όμως τώρα προστίθεται και η ανεπάρκεια στην τουριστική προβολή της χώρας μας, καθώς έγιναν περικοπές στη διαφήμιση και εκ των πραγμάτων στην παρουσία της Ελλάδας στις εκθέσεις του εξωτερικού.
Ήδη, μόνο για το πρώτο τρίμηνο του 2010, η Ελλάδα μέσω του ΕΟΤ και εκ των πραγμάτων η Κρήτη δεν συμμετέχει σε έξι εκθέσεις, ελλείψει χρηματοδότησης.
Ειρήνη Γουβιανάκη
Πηγή
απο sofos

Δεν υπάρχουν σχόλια: