ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.1.10

Το δράμα της Ροδόπης

Την δραματική οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του Νομού Ροδόπης περιέγραψε στους προσκεκλημένους της ετήσιας εκδήλωσης του τοπικού Επιμελητηρίου ο πρόεδρος του Κώστας Λιούρτας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το 2007 έκλεισαν 276 καταστήματα και μικρές επιχειρήσεις στον ακριτικό νομό, το 2008 579 επιχειρήσεις και το 2009 ο αριθμός αυτός διαρκώς αυξάνεται.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής ο οποίος έκανε λόγο για πολύ μεγάλο έλλειμμα αξιοπιστίας και ανάπτυξης χαρακτηρίζοντας τα προβλήματα ως δυσεπίλυτα όχι όμως άλυτα.

Άλυτα προβλήματα δεν υπάρχουν αλλά η κατάσταση στην Ροδόπη είναι ενδεικτική των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Βόρεια Ελλάδα. Πόσες από αυτές τις επιχειρήσεις που έκλεισαν έχουν στην ουσία μεταφερθεί σε γειτονικά βαλκανικά κράτη? Τι κίνητρα μπορούν να δοθούν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα?

Οι μεγάλες επιχειρήσεις μετακομίζουν στη Βουλγαρία και τη ΠΓΔΜ και οι μικρές εταιρίες βάζουν λουκέτα γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Δεν μπορεί να αναπτυχθεί μια χώρα όταν ένα μεγάλο της τμήμα αιμορραγεί οικονομικά. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν τόσο οι κυβερνώντες όσο και εμείς οι πολίτες.
viosimimakedonia

Δεν υπάρχουν σχόλια: