ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.10

Επί Χριστόφια παρακρατικοί ξυλοφορτώνουν ακτιβιστές

Ξυλοδαρμός αντιφρονούντα από φιλοκαθεστωτικούς [πηγή φωτογραφίας: Εμπροσθοφύλακας www.efylakas.com]

‘Εμπροσθοφύλακας’
«Επί Χριστόφια παρακρατικοί ξυλοφορτώνουν ακτιβιστές»
18 Ιανουαρίου 2010
Συντακτική Ομάδα

Η είδηση που της ‘Σημερινής’ [18/01/2010, σελ. 6] είναι συγκλονιστική και δεν υπάρχουν πολλά να προσθέσουμε στα όσα μεταφέρει και σχολιάζει. Απλώς να θυμίσουμε πως η σήψη και η φασίζουσα νοοτροπία που καλλιεργείται στα Σώματα Ασφαλείας και ο ολοκληρωτισμός που ευδοκιμεί στα μυαλά του καθεστώτος Χριστόφια αυξάνεται γεωμετρικά μέρα με την ημέρα. Ας θυμηθούμε μερικά μόνο περιστατικά:

- Ιούλιος 2008: Υποστολή ελληνικής σημαίας στον πεζόδρομο της Λήδρας

- Ιούλιος 2008: Απαγόρευση υπόκρουσης του εθνικού ύμνου

- Σεπτέμβριος 2008: Λογοκρισία των τραγουδιών του Μάριου Τόκα

- Οκτώβριος 2008: Συλλήψεις 16 πολιτών που διένειμαν φυλλάδια πολιτικού περιεχομένου κατά τη διάρκεια της παρέλασης

- Ιούλιος 2009: Συλλήψεις 4 πολιτών που διένειμαν φυλλάδια πολιτικού περιεχομένου

Τον Μάιο του 2008 ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης δήλωνε προφητικά:

«Η σιωπή ισοδυναμεί με συνενοχή. Γι’ αυτό δεν θα υποκύψω στην πνευματική τρομοκρατία που παρουσιάζει κάθε διαμαρτυρόμενο για απαράδεκτους σχεδιασμούς ως δήθεν μη επιθυμούντα λύση. Και κάθε αγωνιζόμενο για εθνική επιβίωση, για ελευθερία, δημοκρατία και αξιοπρέπεια ως σοβινιστή» ['Μάχη', 26/05/2008]

Οι συλλήψεις και η «πνευματική τρομοκρατία» ήταν μόνο αρχή φαίνεται. Τώρα, έχουμε και περίπτωση «φυσικής τρομοκρατίας», παρουσία μάλιστα του ειδικού αντιπροσώπου του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ (τι γύρευε αυτός εκεί; ) ο οποίος ειρωνικά σχολίαζε «peace and love boys»! Έχουμε ξυλοδαρμό αντιφρονούντα! Ήταν ίσως ζήτημα χρόνου να υπάρξει καταγγελία βιαιοπραγίας από τραμπούκους του καθεστώτος στα ΜΜΕ. Που σπρώχνει την κοινωνία αυτή η κυβέρνηση; Γιατί ανέχεται τους παρακρατικούς υποστηρικτές της να συμπεριφέρονται σαν αφρισμένοι και ανεξέλεγκτοι ΕΟΚΑβητατζήδες, που αυθαίρετα κακοποιούσαν πολίτες με την ανοχή του μεταπραξικοπηματικού, τότε, καθεστώτος Κληρίδη; Γιατί το κράτος καλύπτει τους τραμπούκους;

η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: