ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.10

Πού συναντά τα καθημερινά ραντεβού του ο Υπ. Πολιτισμού;


Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Ως πριγκιπικός γόνος, ο κ. Γερουλάνος, προφανώς και δεν θα καταδέχονταν να υποδέχεται όλους όσους θέλουν να τον συναντήσουν σε κάποιο γραφείο ενός μίζερου Υπουργείου. Γι’ αυτό λοιπόν, έχει επιλέξει τον πιο αρχοντικό και συμβολικό χώρο της Πρωτεύουσας για τις συναντήσεις του: την Μεγάλη Βρετανία. Την Τρίτη, ο Υπουργός συνέτρωγε λιτοδίαιτα με άγνωστο κύριο, τον οποίο έστησε ένα 20λεπτο μέχρι να εμφανιστεί, γεγονός καταδικαστέο για έναν φερόμενο γνώστη και φορέα του savoir vivre. Η είδηση είναι όμως ότι στον ίδιο χώρο του Ξενοδοχείου (roof garden) παρευρίσκονταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον οποίο ο νέος Αξιωματούχος του ΠΑΣΟΚ είχε θερμότατη χειραψία. Η μεγάλη είδηση όμως, είναι η συνάντηση του Υπουργού χθες το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο. Στη 1:00, συναντήθηκε με τον κ. Στέφανο Τζουμάκα, με τον οποίο και πάλι η χειραψία ήταν θερμότατη και πολύ «αντρίκια». Δεν περίμενα ο νέος Υπουργός να εξελιχθεί σε avant guard χειραψία της πόλης. Δεν ανέμενα ο κ. Τζουμάκας να είναι τόσο καλοντυμένος (καφέ κουστούμι, εξαιρετικής ποιότητας). Δεν φανταζόμουν ποτέ μια συνύπαρξη των δύο. Άλλοι κόσμοι, διαφορετική παιδεία, άλλα βιώματα, διαφορετική αντίληψη. Τί να συζήτησαν άραγε, οι δύο εκπρόσωποι των δύο διαφορετικών πασοκικών πραγματικοτήτων; Μήπως το ενδεχόμενο αξιοποίησης του κ. Τζουμάκα σε κάποιο Δ.Σ. ή Γραμματεία του Υπουργείου; Πραγματικά πιστεύω, ότι μετά την κ. Μπαλαμάτση, μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελούσε απειλή πια για την ίδια την πορεία του ελληνικού πολιτισμού..



Δεν υπάρχουν σχόλια: