ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.1.10

Στην κόλαση η ανεργία είναι μηδέν



TJURUJ

Περίπου 2 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο πληρώνει το κράτος σε συνταξιούχους-«φαντάσματα», σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα». Οι υπηρεσίες συντάξεων των ασφαλιστικών ταμείων υπολογίζουν ότι οι νεκροί που λαμβάνουν ακόμα σύνταξη και ΕΚΑΣ είναι περισσότεροι από 60.000.

epikairo: Δύσκολα θα πιστέψω ότι η κοινωνική πολιτική του κράτους υπερέβηκε τα επίγεια! Ή ο οβολός του Χάροντα είναι σε οργασμικό limit up ή αυξήθηκαν τα τέλη της βάρκας! Σύμφωνα με διαβολικές πηγές, ο Χάροντας έγινε έξαλλος όταν έμαθε ότι σκέφτονται να εφαρμόσουν το ολλανδικό μοντέλο στα τέλη, κατά την εφαρμογή του οποίου θα πληρώνει τις τρίχες της κεφαλής του καθότι πηγαινοέρχεται ολημερίς και ολονυχτίς κατά μήκος του Αχέροντα! Άσε, που οι φθορές της βάρκας αυξήθηκαν κατά πολύ τον τελευταίο χρόνο...στοίβες οι πελάτες από τη χοιρογρίπη, γέμισαν τον Άδη ιούς και γρυλίσματα! Πάντως, συνωστισμός δεν υπήρξε καθότι από μηχανοργάνωση τα πάει καλά η κόλαση...Υπάρχει πλήρης καταγραφή των νεκρών πολιτών στα ληξιαρχεία του κάτω κόσμου και οι οργανισμοί εξαναγκαστικών έργων (ταμεία στον πάνω κόσμο), αφού διασταυρώσουν τις πληροφορίες, δίνουν δουλειά σε όλους, μηδενός εξαιρουμένου...έτσι, η κόλαση αντιμετώπισε αποτελεσματικά και διαπαντώς τη μάστιγα της ανεργίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: