ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.1.10

"Ποιόν μου θύμισε, ποιον μου θύμισε..;"

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη


Eίναι πια γνωστό τοις πάσι ότι το facebook αποτελεί χώρο με όχι μόνο ψυχοθεραπευτικές ιδιότητες, αλλά και τόπο αβίαστης έκφρασης. Δίχως τις περισσότερες φορές φίλτρο, γίνεται μια καθολική έκθεση ιδεών και συναισθημάτων, Από προσωπικά, μέχρι πολιτικά. Παρακάτω, θα επιχειρήσω μια μικρή σύμπτυξη σχολίων με αφορμή της δηλώσεις του Πρωθυπουργού για τα μπλόκα των αγροτών. Τα μεταλλάσσω σε μορφή διαλόγου:
-"Καταπέλτης" ο ΓΑΠ εναντίον των μπλόκων των αγροτών... ποιόν μου θύμισε, ποιόν μου θύμισε..; -Aχ Κώστα Kώστα..! -Πόσο απέχει η Ραφήνα από την Ν. Ερυθραία, αλήθεια; -Από Αττική Οδό, ένα τσιγάρο δρόμος.. -Ρε παιδιά, άμα πάρει το ποδήλατο ο Γιώργος μέχρι Πρώτη Σερρών φθάνει!!! -Δηλαδή τώρα αλλάζουμε; -Δεν βλέπω να αλλάζουμε για να μη βουλιάξουμε... Βλέπω την ίδια φρασεολογία του Καραμανλή. Η μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης... Φταίνε οι "κακοί αγρότες", οι "δημόσιοι υπάλληλοι", οι "κακοί που φοροδιαφεύγουν". Τα ίδια και τα ίδια! 5 χρονια διάλογος στο ΠΑΣΟΚ και ακόμα διάλογος χρειάζεται; Επίσης, δεν ειναι ελεϊνή κατάντια, 3μιση μήνες να μην υπάρχει ακάμα Γεν. Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης;;; Μα καλα, ποιον ψάχνουμε πια... Τον Αινσταϊν; Ενω, οι "αυλικοί" βολεύτηκαν σε μια νύχτα... -Οι αγράμματοι αυλικοί, οι άλλοι τίποτα..ή μάλλον πήραν κι' αυτοί ότι η Λίζα! "Μπανάνα"!!! Τζάμπα έστηναν webtv σε βουλευτές, άδικα έγραφαν αναρίθμητες σελίδες σε λόγους, κακώς αναλάμβαναν αμισθί διαδικτυακή προστασία, κρίμα τα χρόνια σπουδών σε πανεπιστήμια εντός και εκτός συνόρων.. -Μα μιλούμε για "Νέα Ποχή", όπου η Κατερίνα Μπατζελή θα πηγαίνει με μαλλί αλα Μαρία Αντουανέτα να συναντά τους brutal αγρότες. Μετά γιατί αναρωτιέστε πώς έφαγε πόρτα από του Μαξίμου..; Δεν της είπε κανένας, ήθελα να ξερα στη Λαμία, ότι είναι άλλο το brutal και άλλο bruxelles! Έλεος..!

Δεν υπάρχουν σχόλια: