ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.10

Κρύφτηκαν ξανά πίσω από την ασυλία ! Kι έχετε και το θράσος να ζητάτε και θυσίες απο το λαό ;;; Ντροπής ΣΑΣ !!!!


Φανταστείτε τώρα τι θα γινόταν για τα μεγάλα σκάνδαλα της χώρας

Από τις 7 αιτήσεις για άρση ασυλίας βουλευτών και οι επτά απορρίφθηκαν.
Οι βουλευτές φαίνεται πως για άλλη μία φορά έσωσαν τους συναδέλφους τους.

Απορρίφθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής
τα αιτήματα για άρση των ασυλιών των βουλευτών Αρ. Ντινόπουλου (ΝΔ), Θ. Καράογλου (ΝΔ), Κ. Κόλλια (ΝΔ), Μ. Κατρίνη (ΠΑΣΟΚ), Γ. Ζιώγα (ΚΚΕ), Σ. Καλαντίδου (ΚΚΕ) και Γ. Μαρίνου (ΚΚΕ).




Για την άρση της ασυλίας του κ.Ντινόπουλου, 237 βουλευτές ψήφισαν κατά,υπέρ 3, ένας ψήφισε «παρών» και βρέθηκε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Ο κ.Ντινόπουλος αντιμετώπιζε δίωξη για την δραστηριότητά του ως δημάρχου Βριλησσίων,για ενέργειά του που - κατά τις διευκρινίσεις που παρείχε στην Ολομέλεια - «αποσκοπούσε στη διεκδίκηση εκτάσεων για τον δήμο».

Ο βουλευτής ζήτησε μάλιστα,κατά την συζήτηση του νέου χάρτη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, να θεσμοθετηθεί κι «ένα είδος ασυλίας για τους αυτοδιοικητικούς, που σύρονται, πολλές φορές για 10 χρόνια στα δικαστήρια για αντίστοιχες ενέργειες».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ.Μαρίνος, διωκόταν για την συμμετοχή του σε συμβολική κατάληψη διοδίων. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του ψήφισαν 3 βουλευτές, κατά 237, ένας βουλευτής ψήφισε «παρών», ενώ υπήρξε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σ. Καλαντίδου και Γ. Ζιώγας, αντιμετώπιζαν δίωξη για την συμμετοχή τους σε συγκέντρωση εργαζομένων εταιρείας παιχνιδιών. Οι αιτήσεις άρσης της ασυλίας τους βρήκαν 5 υποστηρικτές, 234 βουλευτές ενάντιους,ενώ υπήρξαν δύο «παρών» και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Ο βουλευτής της ΝΔ Θ. Καράογλου εκατηγορείτο για παράνομη είσοδό του σε γήπεδο, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα, προκειμένου να αποτρέψει τον διαιτητή από το να τον διακόψει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό αποσκοπούσε στην αποτροπή επεισοδίων που θα ακολουθούσαν, όπως είπε,τη διακοπή. Υπέρ της άρσης της ασυλίας του, ψήφισαν 26 βουλευτές, κατά 193, «παρών» ψήφισαν 22 βουλευτές, ενώ βρέθηκε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μ. Κατρίνης εγκαλείτο για πλαστογράφηση εγγράφου και «απάτη ενώπιον Δικαστηρίου» κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά η εναντίον του προσφυγή είχε απορριφθεί απ’ το Εκλογοδικείο.

Υπέρ της άρσης της ασυλίας του, ψήφισαν 18 βουλευτές, κατά 213, «παρών» ψήφισαν 10 βουλευτές, ενώ βρέθηκε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο. Τέλος,υπέρ της άρσης της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κόλλια,κατηγορούμενου για «παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία σε αυτήν» ψήφισε ένας βουλευτής, εναντίον 237, «παρών» ψήφισαν 3 βουλευτές και υπήρξε και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Τι θα γινόταν όμως εαν για οτιδήποτε από όλα αυτά κατηγορούνταν ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης ;;;

Ποιος Συνταγματικός Νόμος διαχωρισμό των πολιτών σε Α και Β κατηγορίας ;;;

Μήπως τελικά το παραμύθι της Βουλευτικής Ασυλίας αποτελεί την Ασπίδα της Πολιτικής Ασυδοσίας ;;;

tiresias

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων

«Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ ανέβει στο κρεβάτι», λέει μια σοφή παροιμία του λαού μας. Και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου θα αποδειχθεί περίτρανα από τους πάσης φύσεως δήθεν «αντιρατσιστές», οι οποίοι καλούν σε συγκέντρωση για βελτίωση του νόμου περι ιθαγένειας. Άκου να δεις. Όλος ο λαός να αποδοκιμάζει το ανθελληνικό νομοσχέδιο, να ζητά ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, τα γκάλοπ να δείχνουν πως το πολιτικό σύστημα δεν συμβαδίζει με τη θέληση του λαού, και όλοι αυτοί να τα γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και να ζητάνε και τα ρέστα. Βελτίωση του νόμου περί ιθαγένειας. Όλοι οι μετανάστες να νομιμοποιηθούν. Τραγικό το θράσσος ορισμένων που θεωρούν πως τα πάντα τους ανήκουν. Μέσα στην οικτρή μειοψηφία τους ψάχνοντας συνοδοιπόρους από τριτοκοσμικές χώρες μιας και οι τελευταίοι Έλληνες τους έχουν γραμμένους, θα συγκεντρώσουν την μιζέρια τους στην Ομόνοια, στο κέντρο του προβλήματος δηλαδή για να εναντιωθούν στη θέληση του Ελληνικού Λαού.

Και όλα αυτά με την ανοχή του κράτους. Του κράτους που σε κάθε του ευκαιρία απαγορεύει τους Εθνικιστές, αυτούς που κατά τους «σοφούς» των ημερών μας βρίσκονται στο περιθώριο. Άκρως προκλητική λοιπόν η συγκέντρωση των ροζ μπολσεβίκων στην Ομόνοια. Ας απαντήσουμε όλοι οι Έλληνες στις 30 Ιανουαρίου με μια μαζική, δυναμική πορεία. Να δείξουμε στο σύστημα τα δόντια μας. Πως χιλιάδες Έλληνες αντιστέκονται. Πως χιλιάδες Έλληνες αγωνίζονται. Γιατί κάποιοι πρέπει να βάλουν τους μπολσεβίκους στη θέση τους σε αυτή τη χώρα.

Stavros είπε...

Σχετικά άσχετο!
ΒΟΥΛΗ, Χρυσο, ΓΑΠ, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ και όλο το κακό συναπάντημα!

http://gamostavros.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Α, ολα κι ολα. ΟΧΙ αυτα, οχι ασυλια, εδω περιμενουμε, τη "παραγραφη" να καταργησετε εσεις καλυπτετε τα νεα ...δηλαδη τα Ρουσοπουλου. Σουφλια, Σημιτη , Τσιχατζοπουλου, Βουλγαρακη ...τιποτα???για προσεχτε, οχι τετοια, καθαρες δουλειες, αν καποιος απο εμας κανει κατι ,γιατι δεν εχει ασυλια???ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ καλα το θεμα.