ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.10

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Χατζηκωστή


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Χατζηκωστή

Στη σύλληψη δύο προσώπων που εμπλέκονται στη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή προχώρησε η Κυπριακή Αστυνομία, μετά την ομολογία του ενός εκ των τριών συλληφθέντων, ο οποίος έδωσε στοιχεία που εμπλέκουν στην υπόθεση αυτά τα δυο πρόσωπα, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λευκωσία, είναι η τηλεπαρουσιάστρια Ελένα Σκορδέλη και ο αδερφός της, τα ονόματα των οποίων τις τελευταίες μέρες είχαν ακουστεί και συνδεθεί με το έγκλημα. Οι ανακριτές είχαν στρέψει την προσοχή τους προς τα δύο αυτά πρόσωπα ευθύς εξαρχής, ωστόσο δεν είχε γίνει δυνατό να συνδεθούν με τη δολοφονία, ενώ και οι δύο αρνούνταν την όποια ανάμιξή τους στο έγκλημα.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Δημοσίας Τάξεως, Αντώνη Πασχαλίδη, τα δύο πρόσωπα θα προσαχθούν στο δικαστήριο την Παρασκευή.

Ο υπό κράτηση ύποπτος, που ομολόγησε μετά από πολύωρη ανάκριση, αναμένεται ότι θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: