ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.10

ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ...... ΑΚΟΜΑ ΘΑ "ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΕ" ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΣ???? ΑΙΣΧΟΣ!!!!


Το γνωστό θέμα του κυκλώματος λαθρομετανάστευσης στο λιμάνι της Πάτρας στο οποίο ενέχονται ένστολοι του ΛΣ επανέρχεται δια της επερωτήσεως για άλλη μια φορά από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Τσούκαλη.

Είχαμε δημοσιεύσει από την σελίδα μας ΕΔΩ τόσο την επίμαχη καταγγελία επιστολή ( Επιστολή Λ. Φερούση (pdf)) του Ναύαρχου ΛΣ εν αποστρατεία κυρίου Φερούση προς τον Υπουργό Χρυσοχοίδη , ο οποίος ΑΡΝΕΙΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ,αλλά και την τότε επερώτηση Τσούκαλη για το ίδιο θέμα .

ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΚΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΡΙΟ ΤΣΟΥΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ

==========================================================================-


Απάντηση Υπουργού :

«Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της ανακριτικής διαδικασίας και την ποινική δίωξη που θα ασκηθεί ενδεχομένως από την εισαγγελία Πατρών».

Το θέμα του κυκλώματος λαθραίας διακίνησης μεταναστών από το λιμάνι της Πάτρας έφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ν. Τσούκαλης στην ολομέλεια της Βουλής μετά τις αποκαλύψεις από τη διενέργεια της ΕΔΕ.

Στάση αναμονής φαίνεται να κρατά η κυβέρνηση έχοντας ήδη αποστείλει τα έγγραφα αυτά στο Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος, για μια επιπλέον γνωμάτευση, ενώ αποκαλύπτεται ότι έγινε αποδέκτης και δεύτερης αναφοράς πέρα του κ. Φερούση, από τον πρώην Λιμενάρχη Πατρών κ. Λιούρδη. Ανέφερε δε ότι προκειμένου για την πάταξη του φαινομένου θα ασκηθεί ιδιαίτερα αυστηρή πολιτική ως προς τη σφράγιση των εξόδων της χώρας, τόσο στο Λιμάνι της Πάτρας όσο και τις Ηγουμενίτσας αλλά και των αεροδρομίων της χώρας.

Στην παρέμβασή του, ο βουλευτής Αχαΐας κ. Τσούκαλης τόνισε ότι όσα αναφέρονται στο υπόμνημα Φερούση επιβεβαιώνουν την ύπαρξη αδίστακτων κυκλωμάτων που ακλουθούσαν απεχθείς δραστηριότητες εκμεταλλευόμενοι απάνθρωπα αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για την πόλη καθώς πρόκειται για θέμα που έχει ταλαιπωρήσει σε υπερβολικό βαθμό τόσο τους μετανάστες όσο και τους κατοίκους. Κι επειδή το κύκλωμα αυτό από ό,τι φαίνεται από το Υπόμνημα αφορά και στελέχη της σημερινή ηγεσίας του λιμενικού σώματος, θέλουμε να μάθουμε ποια η πρόθεση του Υπουργείου σε σχέση με την τότε άγνοια τους για την ύπαρξη του κυκλώματος. Τι σκοπεύει να κάνει ο κ. Υπουργός όμως για τις συγκεκριμένες καταγγελίες, ανεξάρτητα από τη δικαστική διερεύνηση; Θα κινηθεί ενδοϋπηρεσιακά για να εκκαθαρίσει τη συγκεκριμένη κατάσταση ή θα διαιωνίζεται μια κατάσταση γνωρίζοντας ότι κάποιοι από τη σημερινή ηγεσία του λιμενικού σώματος ήταν εμπλεκόμενοι; Μέχρι τώρα οι μόνοι που την πλήρωσαν'; με αποστράτευση, χωρίς να έχουν την παραμικρή ευθύνη και καμία εμπλοκή, αντιθέτως συνέβαλλαν στην αποκάλυψη και διαλεύκανση της λειτουργίας του κυκλώματος, ήταν τα δύο επίλεκτα στελέχη του λιμενικού σώματος, ο τότε λιμενάρχης Πατρών κ. Λιούρδης και ο Υποναύαρχος κ. Φερούσης. Ενώ από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους, κανείς δεν έχει διωχθεί..

===========================================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Συμπέρασμα?????????? Συμπεριφορά Υπουργού είναι αυτή???? Παρακολουθεί με ενδιαφέρον την "τυχόν δίωξη "???????? Τι μπορεί να περιμένει κανείς από "τζογαδόρικους" " ΠΡΟ(τ)ΠΟτζίδικους υπουργικούς θώκους ????

Δεν υπάρχουν σχόλια: