ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.10

«Πρώτα το όνομα, μετά η ένταξη», λέει το ΝΑΤΟ στην ΠΓΔΜ

Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν Μήνυμα στον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, ότι εξεύρεση μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο ζήτημα της ονομασίας αποτελεί προϋπόθεση για την πρόοδο στις σχέσεις της βαλκανικής χώρας με το ΝΑΤΟ, έστειλε ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν.
Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν Αμέσως μετά τη συνάντησή τους, ο γ.γ. του ΝΑΤΟ τόνισε ότι η Συμμαχία εξακολουθεί να επιθυμεί την ένταξη της ΠΓΔΜ σε αυτήν και θα απευθύνει πρόσκληση για την έναρξη των σχετικών διαπραγματεύσεων, αμέσως μόλις επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας. Ο Αντερς Φογκ Ράσμουσεν εξέφρασε την ελπίδα, τα Σκόπια να επιδείξουν εποικοδομητική στάση ώστε να βρεθεί συμβιβαστική λύση και ξεκαθάρισε ότι το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να παίξει τον ρόλο μεσολαβητή. "Το ΝΑΤΟ, ως Συμμαχία, δεν αναμειγνύεται και δεν πρόκειται να αναμειχθεί στις διμερείς συζητήσεις ανάμεσα στην Αθήνα και τα Σκόπια για το ζήτημα της ονομασίας", τόνισε.
Ο γραμματέας του ΝΑΤΟ ενθάρρυνε Σκόπια και Αθήνα να επιδείξουν πραγματισμό και να καταθέσουν στο τραπέζι των συνομιλιών νέες προτάσεις.
foreignpress-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: