ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.10

Και βουλευτές στο ταμείο της ΕΡΤ




Δυο βουλευτές του ΠαΣοΚ σύμφωνα με το πρωτοσέλιδό της Real News, ενώ δεν κάνουν τίποτα αμείβονται και από την ΕΡΤ.
Πρόκειται για την Άρια Αγάτσα, βουλευτή Βοιωτίας η οποία πριν από τις εκλογές παρουσίαζε το δελτίο των 12 και τ
ων 3μ.μ. καθημερινά στη ΝΕΤ και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς κάνει και τον Παντελή Ασπραδάκη βουλευτή στο υπόλοιπο Αττικής , ο οποίος πληρώνεται από ΕΡΤ ως Διευθυντής Λειτουργίας Ελληνικής Ραδιοφωνίας.και εκλεγμένος στο Ανώτατο Συνδικαλιστικό Όργανο της ΕΡΤ (ΠΟΣΠΕΡΤ) .

Στην ΕΡΤ ακόμα δουλεύει και η Μάγια Τσόκλη η οποία ακόμα και τώρα που είναι βουλευτής κάνει εκπομπές. Τώρα πως μπορεί να συνδυάζει τα ταξίδια στην άκρη του κόσμου και τα βουλευτικά καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μόνο η ίδια και η ΕΡΤ γνωρίζουν....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε να χρέωσε τη χώρα η ΝΔ με 50 δις €... τα υπόλοιπα 250 δις € όμως έχουν άλλο ονοματεπώνυμο... γράφουν πάνω ΠΑΣΟΚ-Ανδρέας...

Τα ίδια όσον αφορά τη δημιουργία του ελλείμματος έχουμε ακούσει από το ΠΑΣΟΚ για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μας λένε ότι ήταν καταστροφική και εκτίναξε το έλλειμμα από το 65% του ΑΕΠ στο 100%!!! Για να δούμε τι λένε και τα νούμερα... τα πραγματικά εννοείτε και όχι τα "νούμερα" οι ΠΑΣΟΚοι:

Oταν αφαιρεθούν οι δαπάνες για τόκους δανείων που πάρθηκαν από τον Αντρέα, το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης για το έτος 1990, όταν το ΠΑΣΟΚ παράδωσε την διακυβέρνηση της χώρας, ήταν το τεράστιο για την εποχή 1,7 δις €. Τα επόμενα έτη με τις συντονισμένες προσπάθειες της ΝΔ και του Μητσοτάκη, το έλλειμμα για άλλη μια φορά επί ΝΔ, όχι μόνο μειώθηκε... αλλά έγινε και πλεόνασμα!!!

Ο Προϋπολογισμός του 1992 έκλεισε με πλεόνασμα 536 εκατ €!!!
Μάλιστα μερικές μέρες μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, τον Οκτώβριο του 1993, τα ΝΕΑ (ναι τα ΝΕΑ καλά διαβάσατε...) είχαν κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο:

ΛΕΥΚΗ ΤΡΥΠΑ 180 δις (δρχ) βρήκε το ΠΑΣΟΚ!!!

Το 1993 ο προϋπολογισμός έγραψε έλλειμμα 220 εκατ. € επειδή στους τρεις μήνες που ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία έκανε το ίδιο κόλπο όπως και τώρα... μετέφερε έσοδα του 1993 στο 1994 και έξοδα από το 1994 στο 1993 ώστε να μειώσει το πλεόνασμα και να το εμφανίσει σαν έλλειμμα... την κατέχουν από χρόνια αυτή την τέχνη...

Συμπέρασμα:
Ο Μητσοτάκης που κυβέρνησε από το 1990 έως το 1993 επιβάρυνε τις επόμενες γενεές με μόνο 1,9 δις €.

Συνολικά η ΝΔ και οι Κυβερνήσεις της 90-93 και 04-09 δημιούργησαν χρέη:

1,9 δις € (90-93) + 6,9 δις € (04-09) = 8,8 δις €

Ακόμα και αν χρεωθεί η ΝΔ όλο το δημόσιο χρέος πριν το 1981, ακόμα 1,9 δις €, φτάνει στα 10,7 δις...

θέλετε να χρεώσουμε και άλλα 20 δις τόκους γι' αυτά τα 10,7 δις χρέος που δημιούργησε η ΝΔ από το 1974;

Εγώ θα της χρεώσω 40 δις € τόκους για να είμαι απλόχερος με τους ΠΑΣΟΚους!!

Άρα η ΝΔ χρέωσε τη χώρα με 50 δις € ...

Τα υπόλοιπα 250 δις € χρέους όμως τους τα χαρίζουμε...
μιας και γράφουν πάνω το ονομά τους και προπάντων του ολετηρα της χωρας και ιδρυτή τους τον οποίο ακόμα πληρώνουμε μιας και ήταν η ρίζα του κακού...

ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΔΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣκ. ΑΓΑΤΣΑ:
Διαμαρτύρεται η Real News στο αυριανό πρωτσέλιδό της καθώς θεωρεί πρόκληση 2 βουλευτές να εισπράττουν και τον μισθό οτυς από την ΕΡΤ εκτός από τη βουλευτική αποζημίωση. Μεταξύ των 2 και η βουλευτής Βοιωτίας Α. Αγάτσα.
Η viotia επικοινώνησε με την κ. Αγάτσα η οποία εξήγησε την διαδικασία/περιπέτεια με τον μισθό της από την ΕΡΤ.
Σύμφωνα με τη βουλευτή Βοιωτίας λίγες ημερες μετά την εκλογή της στις 4 Οκτωβρίου ζήτησε με επιστολή της από τη διοίκηση της ΕΡΤ να μειωθούν οι αποδοχές της στον βασικό μισθό, που στην περίπτωσή της ανέρχεται σε 1.500 ευρώ και ταυτόχρονα αιτήθηκε να της δοθεί αντικείμενο εργασίας. Συμφωνήθηκε μια ραδιοφωνική εκπομπή σαββατιάτικη στην ΕΡΑ, η οποία βρισκόταν στη τελική ευθεία αυτές τις ημέρες. Οταν την περασμενη εβδομάδα ο υπουργός Πολιτσμού κ. Γερουλάνος έδωσε συνέντευξη Τ'ύπου και ανακοίνωσε οικονομικές περικοπές στην ΕΡΤ η κ. Αγάτσα -σύμφωνα πάντα με όσα μας είπε- αιτήθηκε να αποσυρθεί η εκπομπή της και να παγώσει η αμοιβή της. Η αίτησή της αυτή αναμένεται να γίνει αποδεκτή από τη διοίκηση της ΕΡΤ και από τον Φεβρουάριο η κ. Αγάτσα δεν θα πληρώνεται πλέον από την την κρατική τηλεόραση.

Posted by βοιωτός at 4:53 μμ 3 comments

17 Ιανουαρίου 2010 3:07 π.μ.