ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.10

Γιώργο είδες ο Obama;

Σχέδιο φορολόγησης 50 μεγάλων τραπεζών που σώθηκαν από τα χρήματα του αμερικανικού λαού, θα ανακοινώσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Στόχος της αμερικανικής κυβέρνησης είναι να ανακτηθούν τα δημόσια κεφάλαια που δαπανήθηκαν για την σταθεροποίηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει πολλές φορές στο παρελθόν αναφερθεί στα golden boys της Wall Street και εξοργίστηκε από την είδηση ότι οι τράπεζες ετοιμάζονται να δώσουν πλούσια μπόνους στα μεγαλοστελέχη τους.

Το νέο νομοσχέδιο τιτλοφορείται ως "φόρος επί της ευθύνης για τη χρηματοπιστωτική κρίση" και δείχνει ότι η αμερικανική κυβέρνηση έχει καταλήξει στο ότι οι επικίνδυνες πρακτικές των τραπεζών έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο ξέσπασμα της κρίσης.

Ο φόρος θα εφαρμοστεί για δέκα οικονομικά έτη ή για όσο χρειαστεί, ώστε να ανακτηθούν τα δισεκατομμύρια δολάρια που έδωσε το δημόσιο.

Ο αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται σε πίεση και δέχεται σκληρή κριτική για τις επιδόσεις της κυβέρνησής του στην οικονομία και στην αντιμετώπιση της ανεργίας.

Τα golden boys των τραπεζών δεν είναι μόνο ελληνικό φρούτο. Γι'αυτό ο φιλο-Ομπαμικός Γιώργος ας παραδειγματιστεί ΚΑΙ από αυτή την κίνηση και να πράξει αναλόγως!

Ξ.Ξ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μονο ο κος Μητσοτακης, μη μας ...ξανασωσει...."ηθελα να βοηθησω...το Καραμανλη...τωρα μπορω ....", ε !!!!οχι. Ας μαζευτουν που ειναι η μονη αιτια η Ν.Δ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΑΡΚΕΤΑ, ξερουμε τι κανανε, τεσσερα χρονια ρημαξαν το συμπαν και τωρα, θρασυτατοι, γιατι ο Σαμαρας δεν κανει αντιπολιτευση αυστηρη.
Σε τι????στο θεμα Βουλγαρακη?Βατοπεδιου?Μαγγινα μ αδεια αναψυκτηριου βιλες, Παυλιδης??Ρουσοπουλος????Αντε, μαζευτητε, "τι εκανε εκατο μερες η νεα κυβερνηση???προσπαθει να δει ποσα κλεψατε και μαλιστα με ανικανοτητα ειστε δολοφονοι της χωρας και μιλατε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ, Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΜΗΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ>