ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.1.10

Τελευταίες ειδήσεις για επιτηρούμενους απροσάρμοστους


---Άρχισε η διαβούλευση για την αρχιτεκτονική αποδόμηση-καντονοποίηση της Εσπερίας με το συνθηματικό “ Ο Καλλικράτης χωρίς σάλιο”.

--- Ο Λεωνίδας Κύρκος, μετανιωμένος για το βρώμικο ’89, ζητάει συναίνεση “προοδευτικών” χωρίς Τσίπρα.

--- Πληθωρική ’ηντάρα ελπίζει να περάσει τα μέτρα της με τη βοήθεια και του… χαμηλού ντεκολτέ της.

---Εξασφαλίστηκε το απόρρητο για τις αποδείξεις από οίκους ανοχής.

---Οι παρμπριζοκαθαριστές των φαναριών θα εφοδιαστούν με ταμειακές μηχανές για να κόβουν αποδείξεις, αλλιώς δεν έχει σάλιο.

---Το χρυσό κύπελλο της βλακείας θα το μοιραστούν οι πρωθυπουργοί της τελευταίας εικοσαετίας για την επιτυχία τους στην επιθεώρηση «Κράτος κλέβει Κράτος».

---Ο Ραγκούσης αναβαθμίζεται σε υπερυπουργό χωρίς σάλιο. Μήνυση από το Λοβέρδο για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.

---Το Πακιστάν ζητάει ίδρυση σχολείων για τη διδασκαλία της Πακιστανικής γλώσσας, και ο προοδευτικός κόσμος προγραμματίζει πανελλαδικό συλλαλητήριο για την υλοποίηση του δίκαιου αιτήματος. Κάποιοι αντιρατσιστές θα επιδοθούν και σε δημόσιο χαρακίρι.

---Η Τουρκία επιδοτεί δουλέμπορους για να μεταφέρουν ετοιμόγεννες μουσουλμάνες από τα βάθη της Ασίας στην Ελλάδα ώστε να ελληνοποιηθούν μετά των τέκνων τους μόλις γεννήσουν σε ελληνικά χώματα.

---Ο Γερουλάνος καθιερώνει βραβείο καλής συμπεριφοράς για τον ανώνυμο σχολιαστή του Διαδικτύου που βρίζει πιο χυδαία από τους άλλους. Θα επιδοτούνται γενναία οι bloggers που παρέχουν άσυλο στους χυδαίους.

---Ανακαλύφτηκε το γονίδιο που ευθύνεται για τη μαζική μαλάκυνση εγκεφάλου στην Εσπερία. Δεν υπάρχει εμβόλιο για την πρόληψή του.

---Ο Καραμανλής έχασε 30 κιλά από τον Οκτώβριο του 2009 λόγω τύψεων για την καμένη γη που παρέδωσε. Δέχεται να του δημευτεί όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία και να δοθεί στους λαθρομετανάστες υπό μορφή επιδομάτων. Το ίδιο δέχεται και η παλιοπαρέα του.

---Σημίτης και Παπαντωνίου, μόλις συνειδητοποίησαν την ευθύνη τους για τη μεγάλη λεηλασία του Χρηματιστηρίου 1999-2001 σκοπεύουν ν’ αυτοκτονήσουν πέφτοντας από τα κεραμίδια της Βουλής. Ευελπιστούν τη στιγμή εκείνη να είναι από κάτω στελέχη των πυρήνων της φωτιάς για να τους πιάσουν ώστε να μη προσκόψουν επί λίθον τους πόδας των.

---Ο Χρυσοχοΐδης συνέφαγε με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» και πήραν φωτιά τα μπατζάκια του.

---Ο γιατρός του Αντώνη Σαμαρά τον κουράρει τώρα με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για να λυθεί η γλώσσα του.

---Η Ντόρα σκέπτεται να πάει για καλόγρια, και ο Κυριάκος έχει αναλάβει να βρει το κατάλληλο μοναστήρι ώστε να τη βάλουν κατ’ ευθείαν ηγουμένη, πράγμα όχι εύκολο.

---Σύντομα θα αναρτώνται στο Διαδίκτυο video με τη δραστηριότητα των Υπουργών στην κρεβατοκάμαρά τους, και οι πολίτες θα κληθούν σε δημόσια διαβούλευση, ώστε να αποφανθούν αν οι σεξουαλικές δραστηριότητες των κυβερνώντων είναι σύννομες και ωφέλιμες για το κυβερνητικό έργο.

---Ο ΓΑΠ κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο να συγκαλέσει πανελλαδική προσευχή σε όλους τους ιερούς ναούς ώστε ο πανικός για τη νέα γρίπη να “τρέξει” και να καταναλωθούν τα 8 εκατομμύρια εμβόλια που οι μιζαδόροι αγόρασαν με δανεικά.

---Η Αλέκα Παπαρήγα έχασε 10 κιλά από το φόβο επίτευξης συναίνεσης μεταξύ των “προοδευτικών” δυνάμεων.

---Κατατίθεται επείγον νομοσχέδιο με το οποίο οι τράπεζες μετατρέπονται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Οι δανειζόμενοι και μηδέποτε εξοφλούντες θα βραβεύονται με το μεγαλόσταυρο της μαγκιάς.

---Το κοντέρ για τις 100 μέρες του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία θα μηδενιστεί ώστε η κυβέρνηση ν’ αρχίσει από μηδενική βάση. Ο Αντώνης συναινεί για να πάει πιο πίσω ο εφιάλτης του ενδεχόμενου να κληθεί εκείνος να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

---Ο θίασος “ΠΑΣΟΚ ΕΠΕ” ανεβάζει στο “θέατρο δημοκρατικών σκιών” διασκευή του έργου “Κράμερ εναντίον Κράμερ”, με πρωταγωνιστή τον Παπουτσή ο οποίος έχει επιδοθεί σε παπουτσιές κατά δικαίων και αδίκων.

---Η Ευρωπαϊκή επιτροπή στέλνει επειγόντως ειδικούς διαιτολόγους για να κουράρουν τον Θ. Πάγκαλο με την ελπίδα ότι αν χάσει καμιά ογδονταριά κιλά ίσως καταφέρει να συντονίσει το ασυντόνιστο κυβερνητικό έργο της παλινωδίας.

---Ο όσιος Εφραίμ και η παρέα του αναλαμβάνουν την αξιοποίηση της τεράστιας ακίνητης περιουσίας του κράτους που παραμένει ανεκμετάλλευτη στους χαλεπούς καιρούς. Θα πάρει τα ακίνητα και θα δώσει στο κράτος αγιασμό από τη λίμνη της Τριχωνίδας.

--- Μετά το τέλος της σημερινής ομιλίας και Συνέντευξης Τύπου στο Ζάππειο, ο Πρωθυπουργός βαθμολογήθηκε με άριστα 10. Η προτροπή του «ν’ αλλάξουμε τους ίδιους τους εαυτούς μας» βαίνει προς άμεση υλοποίηση με τη δημιουργία κέντρων εξορκισμού δίπλα στα ΚΕΠ. Προτεραιότητα στον εξορκισμό θα έχουν οι ευπαθείς ομάδες πληθυσμού: μιζαδόροι, φοροφυγάδες, φακελάκηδες, διαπλεκόμενοι, και ρατσιστές.

Στη Βουλή θα στηθεί αναβαθμισμένο εξορκιστικό κέντρο διότι οι ανάγκες εξορκισμών είναι αυξημένες. Το ίδιο και στην ΕΡΤ και στους άλλους δημόσιους οργανισμούς. Εξορκιστές θα σταλούν στην Εσπερία απ’ όλα τα μέρη του κόσμου. Τα εξερχόμενα δαιμόνια θα αποστέλλονται με εντολή του εξορκιστή σε γουρούνια που δέχτηκαν να θυσιαστούν για το καλό της Εσπερίας.
ΣΕΦΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: