ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.10

"Συνεργασία ΓΕΕΘΑ-ΕΥΠ" Επερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων του Βουλευτή και τέως Αρχηγού της ΕΥΠ, Πρέσβη Ι. Κοραντή




Ερώτηση υπ’ αριθμ. 3117/22-12-2009

Δημοσίευμα εφημερίδας της 20/12/2009 εμφανίζει τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας να έχει ενημερωθεί εγκαίρως για την «μαύρη τρύπα» στη ροή πληροφοριών στρατιωτικού ενδιαφέροντος και να διαπίστωσε ο ίδιος το πρόβλημα παρακολουθώντας σε καθημερινή βάση τα δελτία πληροφοριών της ΕΥΠ, ο κύριος όγκος των οποίων προερχόταν από «ανοιχτές πηγές». Στο ίδιο δημοσίευμα προστίθεται ότι από το 2005 μέχρι και σήμερα οι Ένοπλες δυνάμεις δεν είχαν καμία ουσιαστική ενημέρωση, ενώ παρατίθενται απαξιωτικές δηλώσεις για την ΕΥΠ ανώνυμου κατά τα λοιπά ταξιάρχου στο Πεντάγωνο.

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

1.Συμμερίζονται το περιεχόμενο του δημοσιεύματος;

2.Έχουν ζητήσει, ως οφείλουν, να ενημερωθούν για το σύνολο της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ ΕΥΠ και ΓΕΕΘΑ από το 2005 έως σήμερα; Εάν ναι, πως αξιολογούν τις πληροφορίες της ΕΥΠ.

3.Προτίθεται ο κ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας να αναζητήσει και εντοπίσει-εάν βεβαίως είναι υπαρκτό πρόσωπο- τον ανεγκέφαλο αξιωματικό, ο οποίος, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα, σπείρει ζιζάνια μεταξύ ΓΕΕΘΑ και ΕΥΠ και εύλογα καλλιεργεί αισθήματα ανησυχίας και ανασφάλειας στον αναγνώστη;

4.Σε κάθε περίπτωση προτίθεται ο κ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας να απομονώσει τους λίγους, ευτυχώς, επηρμένους και μωροφιλόδοξους αξιωματικούς που βλάπτουν με τη συμπεριφορά τους την Εθνική Ασφάλεια του τόπου;

Ο Βουλευτής

Ιωάννης Κοραντής
Spy

Δεν υπάρχουν σχόλια: