ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.10

Το ΙΚΑ στέλνει τον λογαριασμό στον ΟΤΕ για τις εθελουσίες εξόδους


Προτάσεις και για εισαγωγή του κεφαλαιοποιητικού συστήματος στην κοινωνική ασφάλιση

Στο ποσό των 120 εκ ευρώ ανέρχονται σύμφωνα με εκπροσώπους τους ΙΚΑ οι οφειλές του ΟΤΕ προς τα ασφαλιστικό ίδρυμα ,ποσό που αντιστοιχεί σε ασφαλιστικές εισφορές από καθεστώς πρόωρης συνταξιοδότησης ( εθελουσίες εξόδους) στο οποίο εντάχθηκαν χιλιάδες εργαζόμενοι του ΟΤΕ.

Μάλιστα ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λόγο για διεκδίκηση του ποσου από το δημόσιο σε σύσκεψη που είχε με την επιτροπή που μελετά τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν διάφορα σενάρια για τη χρηματοδότηση. Η εκπρόσωπος του υπουργείου, Πατρίνα Παπαρηγοπούλου, στις προτάσεις της περιλαμβάνει τη θέσπιση νέου φόρου υπέρ της κοινωνικής ασφάλισης, στη βενζίνη ή στο ΦΠΑ, ενώ έθεσε και θέμα εισαγωγής του κεφαλαιοποιητικού συστήματος.
Από άλλους εκπροσώπους έγινε λόγος για μετάβαση από το διανεμητικό σύστημα καθορισμένων παροχών σε σύστημα καθορισμένων εισφορών, για ενοποίηση του συνταξιοδοτικού καθεστώτος παλιών και νέων ασφαλισμένων, για υπό προϋποθέσεις μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών και για σύστημα κινήτρων για παραμονή στην εργασία μετά την κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος.. Επίσης 35 προτάσεις κατέθεσε και η ΓΣΕΕ.
asfalisinet

Δεν υπάρχουν σχόλια: