ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.10

Δημοσιογραφική αλητεία μετά θεομπαιξίας




Το video είναι από το newstime.gr και δείχνει πόσο χαμερπής και εμετικός μπορεί να γίνει ο άνθρωπος... Λυπάμαι που δε βρίσκω λόγια για να περιγράψω όπως του αξίζει το υποκείμενο αυτό - κοινώς "Μπανιέρα" ή "Ταρζάν" ή "Ζούγκλα" - κατά κόσμο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει ιερό και όσιο, αλλά εμπαίζει έναν ολόκληρο λαό. Σαφώς έχει παραδοθεί σε αδόκιμο νου και δε γνωρίζει ότι με τα καμώματά του αυτοεξευτελίζεται και εξευτελίζει και την οικογένειά του.

Όμως θέλω να του θυμίσω ότι "έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ' ορά." Κανείς δε μπορεί να εμπαίζει τα πάντα και τους πάντες για πάντα.

Όσο για τον ανεκδιήγητο ιερέα, λυπάμαι για λογαριασμό του, αλλά ου γαρ οίδε τι ποιούσε... Άλλωστε, όταν έχει δει να στέκονται σούζα στις δημοσιοκαφρικές εκπομπές του Ταρζάν υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων και βουλευτές, πώς θα τολμούσε ένας παπάς να μην πράξει όπως διετάχθη από τον οικοδεσπότη της Ζούγκλας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: