ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.1.10

Μη νόμιμες οι 55 προσλήψεις στο υπουργείο Άμυνας



Η είδηση κυριαρχεί σε όλες τις ιστοσελίδες


Μη νόμιμες έκρινε το ΑΣΕΠ, λόγω της «μη τήρησης της απαιτούμενης νομιμότητας της διαδικασίας», τις 55 προσλήψεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού, που είχε κινήσει η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Άμυνας με ημερομηνία 27 Ιανουαρίου 2009.

Το ΑΣΕΠ σημειώνει ότι «με την ανωτέρω απόφασή του, για τους λόγους που αναφέρονται σε αυτή και ανάγονται σε μη τήρηση της απαιτούμενης νομιμότητας της διαδικασίας, δεν προέβη στην επικύρωση των πινάκων προσληπτέων και αναπληρωματικών». Οι σχετικοί φάκελοι επεστράφησαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Θυμάστε ποιοί είχαν προσληφθεί τότε????
Και τα παιδιά του τέως ΑΓΕΑ και νυν ΑΕΘΑ...... "ΓΙΑΝΓΚΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ........ "

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το Πακιστάν καλοσωρίζει την απόδωση ιθαγένειας σε Πακιστανούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε να φρίξετε:

"Gilani appreciates Greek legislation for citizenship to Pakistanis"

ISLAMABAD, Jan 12 (APP): Prime Minister Syed Yusuf Raza Gilani Tuesday welcomed acceptance of Pakistan’s demand by Greece for legislation to grant citizenship and voting rights to Pakistani immigrants. Talking to Dimitiros Dollis, Ambassador at Large and personal envoy of the Greek Prime Minister here at the PM House, Gilani hoped that the visit of Prime Minister of Greece to Pakistan later this year would reinvigorate bilateral relations between the two countries."

Από: Associated Press of Pakistan

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ;

«Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ-ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ (DEMAND!!!!!) ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»!!!!!!!!!!

ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩ;

ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ;
ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ...
ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ;

Ανώνυμος είπε...

Το 1998, η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να εξευτελίσει τον Καποδίστρια, δίνοντας το όνομά του στο εκτρωματικό σχέδιο συνενώσεων που είχε εκπονηθεί με σκοπό να εξασφαλίσει τη νίκη του κόμματος αυτού στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Τώρα, τα μπουμπούκια της κυβέρνησης αποφάσισαν να εξευτελίσουν τον Καλλικράτη, δίνοντας το όνομά του στο δεύτερο σχέδιο κοπτοραπτικής που ετοιμάζουν ώστε, βοηθούσης και της παροχής ιθαγένειας και ψήφου στους λαθρομετανάστες, να εξασφαλιστεί η κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ στη Αυτοδιοίκηση.

Τη συνταγή τη γνωρίζετε: τα όρια των νέων δήμων θα γίνουν βάσει των εκλογικών συσχετισμών στις διάφορες περιοχές, το ίδιο θα γίνει και με τα όρια των νέων Περιφερειών. Για την περίπτωση, τώρα, που κάποιες Περιφέρειες ξεφύγουν από τον έλεγχο του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνώντες φτιάχνουν το θεσμό των 7 Γενικών Διοικήσεων, οι επικεφαλής των οποίων θα διορίζονται από την κυβέρνηση!!!