ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.1.10

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΛΕΙ ΣΕ "ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ"– "ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ".ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ "ΝΕΟ ΝΟΜΟ" ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ" ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΦΩΝΕΣ... "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" ΖΗΤΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΓΑΠ!

Το γνωστό ¨Παρατηρητήριο της Ουάσινγκτον-Βερολίνου¨ ( διάβαζε ¨Ελσίνκι¨ – ΕΠΣΕ ) σε μια αποκαλυπτική δημοσίευση την 3/1/ , σε ¨φιλικό σάϊτ ¨ (ορα ΕΔΩ ) παρουσιάζει ¨450 υπογραφές ανθρώπων του πνευματικού και επιστημονικού κόσμου¨ υπέρ της κας Θάλειας Δραγώνα ¨.

Δύο πράγματα έχουν σημασία :
α) το υποκριτικό και αναληθές κείμενο , ¨σκεπτικό¨ , κάτω από το οποίο τέθηκαν οι υπογραφές , και
β) το πρωτοφανές ¨εύρος¨ της γκάμας των ανθρώπων της Νέας Τάξης – Νέας Εποχής ( ¨NEW – AGE ¨ ) στην Ελλάδα που διεκδικούν το δικαίωμα σαν ¨επιστήμονες¨ και ¨ειδήμονες¨ να διαπαιδαγωγήσουν- μυήσουν με τις μειοψηφικές και επιστημονικά αμφιλεγόμενες , μειοψηφικές , απόψεις τους τον ελληνικό λαό ( κοινός ¨να μας αλλάξουν την πίστη¨ ) , από δημόσιες θέσεις ¨κλειδιά¨ .

Τέλος αυτό που είχε ιδιαίτερη σημασία δεν είναι μόνο να υποστηρίξουν την ¨πρωτοπορία¨ της κας Θ. Δραγώνα ( ενάντια στο δήθεν ¨ κυνήγι των μαγισσών¨ ) , αλλά το γεγονός ότι με την ευκαιρία αυτή ζητούν ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ – ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ – όλων όσων υποστηρίζουν τις αντίθετες απόψεις , τις οποίες χαρακτηρίζουν ¨ρατσιστικές¨ , ¨ακροδεξιές¨ κ.λ.π
Μιλάμε δηλαδή για μια πραγματική αντιδημοκρατική – ανελεύθερη επίθεση , Νέο-φασιστικού τύπου . Ας τους θαυμάσουμε και δοξάσουμε ! ΕΔΩ

Υ.Γ. Τα είπε όλα : Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης says: ¨…Η “ΕΣΠΡΕΣΣΟ” π.χ. είναι πιο τίμια από το ΒΗΜΑ ή τα ΝΕΑ. Ανάμεσα στους λαϊκιστές και τους “μισθοφόρους”, προτιμώ τους λαϊκιστές, γιατί είναι λιγότερο επικίνδυνοι.
Τα σοβαροφανή φασιστόμουτρα της “προόδου είναι πιο επικίνδυνα…¨
Όμως ¨ας κόψει κάτι¨ από την άλλη διαπίστωση : ¨… Εκτός από το ¨ΠΑΡΟΝ¨, που το θεωρώ ότι πιο αξιόλογο στον χώρο του Τύπου…¨ Η προσωπική – υποκειμενική κρίση είναι αναφαίρετο δικαίωμα , είναι όμως απόλυτα σίγουρος ; ΑΠΟ : Τι ΔΕΝ είναι αριστερά… ---------------------------- ΕΠΙΣΗΣ : Η Νέα Τάξη αντεπιτίθεται :
http://www.antinews.gr/?p=29824 Casus bell--------------------------------i : --------------- http://www.antinews.gr/?p=29741

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

15 Ιανουαρίου 2010
Η επικίνδυνη ιδεοληψία του Γιώργου Παπανδρέου
Και τα χειρότερα... έπονται...

O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός: άτολμος, αδιάφορος, τεμπελάκος, καλοπερασάκιας. Δεν ήταν διεφθαρμένος, αλλά ήταν άτολμος και τελικά φυγομάχησε.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Ούτε διεφθαρμένος βέβαια. Αλλά είναι κάτι άλλο: ιδεοληπτικός. Και ο άνθρωπος που διακατέχεται από ιδεοληψίες μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο κακό. Ακομα και αν είναι αδιάφθορος. Ο Πολ Ποτ δεν ήταν διεφθαρμένος, ιδεοληπτικός ήταν και δολοφόνησε εκατομμύρια πολιτών για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο του εγώ...
Αυτή τη στιγμή ο Παπανδρέου απεργάζεται τη δημιουργία στον τόπο μας μίας τεράστιας κοινότητας μουσουλμάνων Αφροασιατών, προκειμένου να ικανοποιηθεί η πολυπολιτισμική ιδεοληψία του.
Οι Ευρωπαίοι και Βαλκάνιοι μετανάστες δεν του κάνουν, γιατί αυτοί αφομοιώνονται, τα παιδιά τους σιγά-σιγά γίνονται Ελληνόπουλα. Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι όμοιοί του είναι hardcore: Θέλουν τους “άλλους”, τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς, τους μουσουλμάνους. Αυτούς που θα εγγυηθούν την εσαεί μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμική σούπα και όχι αυτούς που θα δώσουν μία νότα πολυπολιτισμού, για να χαθεί αυτή στη συνέχεια λόγω του εκκεντρισμού των απογόνων τους στον Ελληνισμό.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο κύριος Παπανδρέου να κάνει πειράματα πάνω σε μία χώρα στην οποία ΔΕΝ γεννήθηκε και, το σπουδαιότερο, ΔΕΝ βίωσε ποτέ του. Με τη λέξη βίωσε εννοώ τον εκκεντρισμό του σε αυτό που λέγεται ελληνικός πολιτισμός. Τον εκκεντρισμό στην Ελλάδα της πέτρας και της θάλασσας, του μυκηναϊκού τάφου, του αρχαίου κίονα, της βυζαντινής εκκλησίας, του μεσαιωνικού κάστρου, της κυκλαδίτικης “κατοικιάς”, του χωριατόσπιτου, του προσφυγικού, του νεοκλασικού και της αθηναϊκής αστικής πολυκατοικίας, του Σολωμού, του Καβάφη, του Σικελιανού, του Πεντζίκη, του Παπαδιαμάντη, του Τσίρκα, του Γύζη, του Κόντογλου, του Γκίκα, του Μόραλη, του Σκαλκώττα και της Μπέλλου.
Ο ιδεοληπτικός πρωθυπουργός μας, την Ελλάδα την έβλεπε πάντα λίγο ως μικρός Μεσσίας, σαν κάτι συμπαθητικό, όμορφο αλλά και παράξενο, ολίγον καθυστερημένο, με εμμονές που θέλουν διόρθωση, σαν τον συμπαθή, αλλά άξεστο χωριάτη που χρειάζεται διαφώτιση. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ η χώρα του Γιώργου Παπανδρέου...
Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να κάνει πολύ κακό στη χώρα ΜΑΣ εν αγνοία του. Πάρα πολύ καλό, που δεν θα διορθώνεται με τίποτα.
Το συντομότερο που θα φύγει από την πρωθυπουργία, όπου βρέθηκε κατά λάθος μάλλον, το καλύτερο.
Επείγει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Urteter nuytre: http://users5.nofeehost.com/kruginnos