ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.1.10

«”Ζούμε σε φάσεις ζούγκλας”: Εκτέλεσαν τον Άντη Χατζηκωστή έξω από το σπίτι του»

Απλά θα υπενθυμίσουμε πως η δολοφονία, ως προς τον τρόπο εκτέλεσής της, θυμίζει αυτήν του αγωνιστή Θεόφιλου Γεωργιάδη, στις 20 Μαρτίου του 1994, στην αυλή του σπιτιού του από εγκληματικά στοιχεία, όργανα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Επίσης, να σημειώσουμε πως η δολοφονία λαμβάνει χώρα ακριβώς ένα μήνα μετά την κλοπή της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου, και εν μέσω πολλών συμβολοκτονικών δραστηριοτήτων όπως η υποστολή της ελληνικής σημαίας ανήμερα των γενεθλίων του Τάσσου από τον τάφο του ['ΚΥΠΕ' 08/01/2010], το κάψιμο ελληνικών και κυπριακών σημαιών στην Λεμεσό ['Καθημερινή' 11/01/2010] και οι βανδαλισμοί στον τάφο και του Σπύρου Κυπριανού ['ΚΥΠΕ' 11/01/2010], όπως επίσης και μετά την παράδοση των συνομοσπονδιακών προτάσεων διζωνικής διχοτόμησης του πολιτικού αττιλάρχη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ προς τον Πρόεδρο Χριστόφια ['Σημερινή' 09/01/2010].

Ας ελπίσουμε πως τα κίνητρα των δραστών έχουν να κάνουν με προσωπικές αντιζηλίες, πικρίες, οικονομικές διαφορές. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν δικαιολογούνται τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις, αφού κάτι τέτοιο θα έδειχνε πως η Κύπρος είναι ένα κράτος παρανομίας και μια κοινωνία ανομίας. Τουλάχιστον όμως θα ξέρουμε πως δεν είναι οργανωμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης λαού και πολιτείας, όπως τα ζήσαμε το 1963-64 και το 1971-74.

Τα έγγραφα του ΟΗΕ που στοχοποιούν δημοσιογράφους, εκδότες και πολιτικούς [πηγή εγγράφων: DefenceNet.gr 18/09/2009]

Βέβαια, είναι κάπως δύσκολο για κάποιον να πιστεύσει πως τα κίνητρα δεν έχουν πολιτικές προεκτάσεις. Χωρίς να επιρρίπτουμε κανενός είδους ευθύνες -και θέλουμε να το επισημάνουμε αυτό- υπενθυμίζουμε πως το Συγκρότημα Δίας, μαζί με τον ‘Φιλελεύθερο’ και τον ‘ΑΝΤ1′, απετέλεσαν “στόχους” της UNFICYP και της “Πλατφόρμας του ΝΑΙ”, με τον Αλεξάντερ Ντάουνερ να ζητά επίμονα συναντήσεις με τους Κωστή και Άντη Χατζηκωστή τον Ιούνιο του 2009. Οι υπηρεσίες της UNFICYP, σύμφωνα με έγγραφα που έχουν διαρρεύσει, είχαν μάλιστα σκιαγραφήσει και τα “πορτραίτα” των Άντη και Κωστή Χατζηκωστή, καθώς και του καναλάρχη Λουκή Παπαφιλίππου… ['Εμπροσθοφύλακας', 20/09/2009]

Ας ελπίσουμε, όπως ελπίζαμε και στην απόπειρα συμβολοκτονίας του Τάσσου Παπαδόπουλου, πως οι δράστες έχουν ευτελή κίνητρα και δεν είναι ενεργούμενα ντόπιων ή ξένων σκοτεινών και αδίστακτων πολιτικών παραγόντων ή μυστικών υπηρεσιών.

Διότι αν δεν έχουν έτσι τα πράγματα, τότε η μέρα που μας ξημερώνει θα είναι εφιαλτική και θα αναμένουμε να ζήσουμε σε κλίμα τρομοκρατίας και σε «φάσεις ζούγκλας» και αποσταθεροποίησης, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Μάριος Καρογιάν. Διότι αν δεν έχουν έτσι τα πράγματα, την ανάσα της φίμωσης, της βίας, του φασισμού, του παρακράτους και του θανάτου θα την νιώθουμε όλο και πιο έντονα στο σβέρκο. Διότι αν δεν έχουν έτσι τα πράγματα, θα μας θέλουν να φοβόμαστε που σταθμεύουμε, που περπατάμε, τι τρώμε, που κοιμόμαστε, που πέφτει η σκιά μας.

Εμείς -το ξαναλέμε- θα ελπίζουμε να είναι ευτελείς οι λόγοι της εκτέλεσης του Άντη Χατζηκωστή. Διότι, αν δεν έχουν έτσι τα πράγματα, τότε η μέρα που ξημερώνει ίσως να είναι μια νέα Πρωτοχρονιά… Η Πρωτοχρονιά του νέου μας 1963…

‘Εμπροσθοφύλακας’

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δραμα
Ομως επρεπε να εχει καποιες προφυλαξεις, δυστυχως η καλωσυνη , η αξιοπρεπεια δεν ειναι ευκολα αρεστες, καλο του ταξιδι.