ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.10

ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΡΑ!


Μετά τις τουρκικές προτάσεις:

1.για την στάθμιση ψήφου των Ελλήνων Κυπρίων για τους Τούρκους Κυπρίους στο 10% αντι στο 20% που πρότεινε ο Χριστόφιας( δηλαδή μείωση ακόμη πιο πολυ της επιρροής της ελληνικής πλευράς έναντι της εκλογής Τούρκου Κυπρίου).
2.για την εναλλαγή Προέδρου και Αντιπροέδρου σε 3 προς 2 χρόνια για Έλληνες και Τούρκους αντίστοιχα
3.για την αύξηση των μελών του Υπουργικού σε 12 με 7 ε/κ και 5 τ/κ. Η πρόταση Χριστόφια προνοούσε 6 ε/κ και 3 τ/κ μέλη.
4.για ξεχωριστό FIR(!) του ελληνοκυπριακού και τουρκοκυπριακού κρατιδίου
5.για παραχώρηση των τεσσάρων βασικών ελευθεριών στους Τούρκους υπηκόους. Της ελεύθερη εισόδου, διακίνησης, εγκατάστασης και απόκτηση περιουσίας.
6.για δικαίωμα αρνησικυρίας στον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο σε οποιοδήποτε θέμα και για οποιοδήποτε ζήτημα.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ένα πράγμα διαφαίνεται. Οτι η Κυπριακή Δημοκρατία θα πάψει να υφίσταται, θα αντικατασταθεί από ένα νέο κράτος το οποίο πολιτειακά(εκτός της οικονομικής πτυχής) δεν θα λειτουργήσει.Στην πρώτη διαφωνία θα επέλθει κρίση. Εκτός τούτου η συνεχής ροή Τούρκων εποίκων θα είναι ΝΟΜΙΜΗ και ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.
Ναι, οι προτάσεις αυτές είναι οι τουρκικές, αλλά μήπως και οι δικές μας δεν είναι οι προηγούμενες καταθέσεις των Τούρκων;(εκ περιτροπής προεδρία, κλπ).Αφού συνεχίζουμε να συζητούμε μετά από αυτές τις "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ" θέσεις(όπως τις χαρακτήρισε όλη Πολιτική ηγεσία)τότε τις αποδεχόμαστε έστω και ως βάση για περαιτέρω διαπραγμάτευση.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

«Πρώτα απ' όλα πρέπει να συμφωνηθεί και να γίνει παραδεκτό ότι είμαστε κράτος. Πως ό,τι δηλαδή υπάρχει στον Νότο, υπάρχει και στον Βορρά. Ότι, όπως οι Ελληνοκύπριοι, έτσι και εμείς οι Τουρκοκύπριοι είμαστε ένας χωριστός λαός. Πρέπει, δηλαδή, να γίνει αποδεκτό ότι τώρα υπάρχουν δύο δημοκρατίες στο νησί. Τώρα στην Κύπρο υπάρχουν δύο ίσοι και κυρίαρχοι λαοί. Αυτά τα δύο κράτη και οι δύο λαοί προσπαθούν να σχηματίσουν ένα συνεταιρισμό».

Επίσης, τονίζει ότι οι «κόκκινες γραμμές» του είναι η διατήρηση των εγγυήσεων
της Τουρκίας, η «παρθενογένηση» και η παραμονή όλων των «πολιτογραφημένων» μέχρι
τη λύση Τούρκων εκ Τουρκίας
.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Λοιπόν εάν δεν σταματήσουμε τις συνομιλίες ΠΑΡΑΥΤΑ, το όποιο σχέδιο ή και ναυάγιο θα είναι καταστροφικό για την Ελληνική πλευρά.Αυτές οι θέσεις οδηγούν στην κατάργηση του ευρωπαϊκού μας κράτους, στην αναγνώριση της βίαιης και ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ τουρκικής εισβολής και κατοχής ΑΛΛΑ και στην αναγνώριση του τουρκικού ψευδοκράτους.
Κανένας Ευρωπαίος ηγέτης δεν θα σταθεί απέναντι μας, αφού το δίκαιο είναι με το μέρος μας.Η Τουρκική πλευρά είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ αδιάλλακτη γι αυτό κι εμείς θα ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ την στρατηγική μας όπως ΕΜΕΙΣ επιθυμουμε.Επανάκτηση των κατεχομένων περιοχών της Κύπρου με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τρόπο.
Επιτακτική ανάγκη μετά την διακοπή των συνομιλιών είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας να συγκαλέσει ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ με την συμμετοχή όλων των Ελλαδικών και Κυπριακών κομμάτων. Στόχος μας η ορθή πορεία προς την Απελευθέρωση.

Καλώ όλα τα Ελληνική Ιστολόγια να συνταχθούν μαζί μας!Αλλαγή πορείας ΤΩΡΑ!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: