ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.1.10

Το φιάσκο του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη


Ο Πρόεδρος δεν έχει αφήσει στην άκρη όλα τα καυτά θέματα της εσωτερικής ατζέντας και δεν προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι «αδύναμος» και «μαλακός» με τους τρομοκράτες, όπως θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται, αλλά ποιός ασχολείται..

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη


Σε εν δυνάμει εφιάλτη εξελίσσεται για την
κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου η υπόθεση των συχνών βομβιστικών επιθέσεων σε σημαίνοντα πόστα και οι επιθέσεις σε γραφεία βουλευτών του κυβερνώντος -κυρίως- κόμματος, καθώς τρεις μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας και με ορθάνοιχτα όλα τα «καυτά» θέματα της εσωτερικής ιδίως ατζέντας του έλληνα πρωθυπουργού το ενδιαφέρον της ελληνικής κοινής γνώμης δεν μετατοπίζεται ακόμη στο προνομιακό πεδίο των «συντηρητικών» Νεοδημοκρατών και στον άλλων ενοίκων της "πολυκατοικίας", όπως θα έπρεπε: στα ζητήματα εσωτερικής ασφαλείας. Ο λόγος γνωστός: η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να συνέλθει από τη 10άρα, ο Σαμαράς ψάχνει το βηματισμό του και ο Καρατζαφέρης ασχολείται με το δημοψήφισμα για τους μετανάστες. Αρχικά, ο ΓΑΠ και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη απλά καταδικάζουν τις ενέργειες. Αργότερα, όμως, υπό την πίεση των ΜΜΕ, υποθέτω και εύχομαι να αναγκαστούν να κάνουν λόγο για «ανθρώπινες και συστημικές αποτυχίες» του καθεστώτος ασφαλείας και κυρίως, των ίδιων. Για παραίτηση βέβαια ούτε λόγος. Παρά την εμφανή προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να μεταθέσει την προσοχή του ελληνικού και διεθνούς κοινού στον «ακήρυχτο πόλεμο» κατά της Δημοκρατίας, είναι φανερό ότι η ευκολία με την οποία οι τρομοκρατικές οργανώσεις σμπαραλιάζουν όλα τα μέτρα ασφαλείας, τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα και που πια, εντελώς αποθρασυμένοι χτυπούν κεντρικότατους στόχους, έχει αρχίσει και δημιουργεί μεγάλο αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες. Συν των άλλων, η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική διανύουν ένα από τα χειρότερα διαστήματα στην πρόσφατη ιστορία τους, αφού τελούν υπό διάλυση και για πολλοστή φορά συλλαμβάνονται κοιμώμενοι.

ΥΓ Ό,τι μόλις διαβάσατε είναι παράφραση του ακόλουθου άρθρου για το φιάσκο του Ομπάμα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=308589&dt=10/01/2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άντε να χρέωσε τη χώρα η ΝΔ με 50 δις €... τα υπόλοιπα 250 δις € όμως έχουν άλλο ονοματεπώνυμο... γράφουν πάνω ΠΑΣΟΚ-Ανδρέας...

Τα ίδια όσον αφορά τη δημιουργία του ελλείμματος έχουμε ακούσει από το ΠΑΣΟΚ για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μας λένε ότι ήταν καταστροφική και εκτίναξε το έλλειμμα από το 65% του ΑΕΠ στο 100%!!! Για να δούμε τι λένε και τα νούμερα... τα πραγματικά εννοείτε και όχι τα "νούμερα" οι ΠΑΣΟΚοι:

Oταν αφαιρεθούν οι δαπάνες για τόκους δανείων που πάρθηκαν από τον Αντρέα, το έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης για το έτος 1990, όταν το ΠΑΣΟΚ παράδωσε την διακυβέρνηση της χώρας, ήταν το τεράστιο για την εποχή 1,7 δις €. Τα επόμενα έτη με τις συντονισμένες προσπάθειες της ΝΔ και του Μητσοτάκη, το έλλειμμα για άλλη μια φορά επί ΝΔ, όχι μόνο μειώθηκε... αλλά έγινε και πλεόνασμα!!!

Ο Προϋπολογισμός του 1992 έκλεισε με πλεόνασμα 536 εκατ €!!!
Μάλιστα μερικές μέρες μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, τον Οκτώβριο του 1993, τα ΝΕΑ (ναι τα ΝΕΑ καλά διαβάσατε...) είχαν κυκλοφορήσει με πρωτοσέλιδο:

ΛΕΥΚΗ ΤΡΥΠΑ 180 δις (δρχ) βρήκε το ΠΑΣΟΚ!!!

Το 1993 ο προϋπολογισμός έγραψε έλλειμμα 220 εκατ. € επειδή στους τρεις μήνες που ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία έκανε το ίδιο κόλπο όπως και τώρα... μετέφερε έσοδα του 1993 στο 1994 και έξοδα από το 1994 στο 1993 ώστε να μειώσει το πλεόνασμα και να το εμφανίσει σαν έλλειμμα... την κατέχουν από χρόνια αυτή την τέχνη...

Συμπέρασμα:
Ο Μητσοτάκης που κυβέρνησε από το 1990 έως το 1993 επιβάρυνε τις επόμενες γενεές με μόνο 1,9 δις €.

Συνολικά η ΝΔ και οι Κυβερνήσεις της 90-93 και 04-09 δημιούργησαν χρέη:

1,9 δις € (90-93) + 6,9 δις € (04-09) = 8,8 δις €

Ακόμα και αν χρεωθεί η ΝΔ όλο το δημόσιο χρέος πριν το 1981, ακόμα 1,9 δις €, φτάνει στα 10,7 δις...

θέλετε να χρεώσουμε και άλλα 20 δις τόκους γι' αυτά τα 10,7 δις χρέος που δημιούργησε η ΝΔ από το 1974;

Εγώ θα της χρεώσω 40 δις € τόκους για να είμαι απλόχερος με τους ΠΑΣΟΚους!!

Άρα η ΝΔ χρέωσε τη χώρα με 50 δις € ...

Τα υπόλοιπα 250 δις € χρέους όμως τους τα χαρίζουμε...
μιας και γράφουν πάνω το ονομά τους και προπάντων του ολετηρα της χωρας και ιδρυτή τους τον οποίο ακόμα πληρώνουμε μιας και ήταν η ρίζα του κακού...