ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.10

ΝΕΑ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ

ΝΕΑ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ

Νέα άθλια επίθεση σε βάρος της Ελλάδας εξαπέλυσε ΜΜΕ στη Γερμανία, αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά, αφού έγινε μέσα από το κρατικό κανάλι της Γερμανίας ARD.

Ο παρουσιαστής Harald Schmidt έδωσε το λόγο στην Katrin Bauerfeind η οποία σε χάρτη της Ελλάδας παρουσίασε ομοφυλοφιλικά όργια και ούτε λίγο ούτε πολύ μας παρομοίασε με το Ιράν, αλλά και με σπασμένο κουμπαρά όπου μέσα γλεντοκοπούν μέθυσοι

Με άθλια και κακόγουστα υπονοούμενα οι εμπνευστές της εκπομπής βάζουν στο στόχαστρό τους και τον Όττο Ρεχάγκελ, ενώ η αποθέωση του κιτς ήταν το κλείσιμο, όπου ένας τούρκος με φέσι «απαυτώνει» ένα τσολιά.

Η αλήθεια είναι ότι η γερμανική τηλεόραση ήταν πάντα κακόγουστη, όποτε το ύφος δεν εκπλήσσει. Ούτε την παρουσία του Αχμαντινεντζάντ αξίζει να σχολιάσουμε γιατί και μόνο το ότι τον ταυτίζει κάποιος με την Ελλάδα δείχνει ότι είναι ανιστόρητος. Τώρα όσο για τον Ρεχάγκελ, οι Έλληνες ξέρουμε να τιμάμε όσους μας τιμούν, το δείξαμε και θα το δείξουμε και πάλι.

MADATA.GR


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πως τα καταφερνουμε ετσι να κανουμε
εχθρους αντι για φιλους δεν το καταλαβαινω;