ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.10

Ετοιμάζουν καταστολή της συγκέντρωσης για άλλη μια φορά με τις πλάτες του Χρυσοχοΐδη

Click image for larger version  Name: elas_syriza.jpg Views: 4 Size: 33,5 KB ID: 162

Το γνωστό παρακράτος της άκρας αριστεράς τρομοκρατίας, ετοιμάζει για αύριο Τετάρτη "αντισυγκέντρωση" στην πλατεία Αμερικής με στόχο να απαγορεύσει διά της βίας την διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής. Οι κάτοικοι του 6ου διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων ανήγγειλαν εδώ και μέρες μία ειρηνική διαμαρτυρία για την γκετοποίηση της περιοχής και την κατάληψή της από αλλοδαπούς. Με ποιο άραγε "δημοκρατικό" δικαίωμα αποφασίζουν κάποιοι να απαγορεύσουν στους κατοίκους διά της βίας να εκφραστούν ελεύθερα; Ποιοι είναι και ποια εξουσία εκπροσωπούν ώστε να απειλούν τους πολίτες ανοιχτά με καταστολή; Ποια χούντα τους δίνει το δικαίωμα να απαγορεύουν την ελευθερία έκφρασης και να απειλούν με αιματηρά επεισόδια; Το Υπουργείο "Προστασίας του Πολίτη" θα προστατεύσει έστω και μία φορά τους πολίτες και το δικαίωμά τους στην συγκέντρωση ή θα αποδείξει για μία ακόμη φορά ότι είναι Υπουργείο Προστασίας του Αριστερού μόνο πολίτη; Ο χουντικός Υπουργός Χρυσοχοΐδης (με τους φίλους του αναρχικούς) θα κάνει πάλι πλάτη στους μπάτσους με τα πολιτικά; Έως τώρα έχει φυλακίσει τον Δημήτρη Παπαγεωργίου, και οι ένστολοι του κάνουν πλάτες στο έργο των παρακρατικών τραμπούκων σε κάθε προγραμματισμένη ανοικτή συγκέντρωση που δεν διοργανώνεται από την κόκκινη χούντα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Λάρισας την Κυριακή. Μάλιστα εισέβαλαν και στα γραφεία ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος με πρόσχημα την έρευνα για όπλα (!!!) ενώ ποτέ δεν έχουν κάνει κάτι ανάλογο σε τόσες αναρχικές καταλήψεις που είναι αποδεδειγμένα γιάφκες τρομοκρατών... Ενώ μάλιστα αυτό το κόμμα έχει δεχτεί και δεκάδες βομβιστικές επιθέσεις στα γραφεία του.
Πρέπει αύριο Τετάρτη το παρόν του κόσμου στην συγκέντρωση των κατοίκων να είναι μαζικό γιατί μόνο έτσι μπορεί να κρατηθεί η λαϊκή αντίσταση.
antistasi

Δεν υπάρχουν σχόλια: