ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.10

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ



ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Μιά άλλη προσέγγιση για το δάχτυλο των Γερμανών είναι τα παρακάτω αντίμετρα.

1. Να σταλεί ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος στη Γερμανία όχι για να τους ξαναζητήσει συγνώμη, αλλά να τους ρίξει μερικά από τα γνωστά γαλλικά του. Μήπως και που τον έχουμε εδώ εναντίον Ελλήνων, και δη δημοσίων υπαλλήλων, δεν στρέφεται;. Καλύτερα να πάει εκεί να πυροβολεί τους γερμανούς δημοσίους υπαλλήλους και να ξεχαρμανιάσει.

2. Αποχή Ελλήνων από σεξουαλικές δραστηριότητες με Γερμανούς/Γερμανίδες που επισκέπτονται τη Μύκονο. Θα τους στέλνουμε στην Τουρκία για να ζήσουν ένα αξέχαστο Εξπρές του Μεσονυκτίου και στιγμές ύψιστου πολιτισμού.

3. Να αποσταλούν πάραυτα στη Γερμανία Ελληνικές αντιρατσιστικές ΜΚΟ που θα τους διαμαρτύρονται για ρατσισμό και να ........εξαναγκασθεί το γερμανικό κράτος να τις χρηματοδοτεί με πολλαπλάσια ποσά του Ελληνικού.

4. Να πολιτογραφήσουμε τον Ρεχάγκελ σε Ρεχαγκελόπουλο και να τους στείλουμε τον Ελληνάρα Αλέφαντο να τους μάθει το τόπι αλά Ελληνικά.

5. Να τους εκπολιτίσουμε με αρχαία Ελληνική Γραμματεία υποχρεώνοντας τους να τη μαθαίνουν από πρωτότυπο κείμενο, το οποίο θα αποστηθίζουν.

6. Να τους στείλουμε γενετικές αποδείξεις ότι ο Χίτλερ ήταν εγχειρισμένη.

7. Να μποϋκοτάρουμε ό,τι γερμανικό σουπερμάρκετ και παντός είδους πολυκατάστημα τους. Το ίδιο να κάνουμε και με τα προϊόντα τους. Να στραφούμε στα Ελληνικά. Αυτοί μας κλέβουν και όχι εμείς εκείνους. Ρίχνουμε τους συμπατριώτες μας για να ανοίγουν θέσεις εργασίας για τους απογόνους του Γ’ Ράϊχ.

8. Να τους απαγορεύσουμε να χρησιμοποιούν τις Ελληνικές λέξεις που έχουν στη γλώσσα τους.

9. Να τους στείλουμε όλα αυτά τα σαπάκια όπλα που μας έχουν φορτώσει να τα βάλουνε ξέρουνε ...πού.

10. Οι Έλληνες ομογενείς που είναι πολίτες της Γερμανίας και ψηφοφόροι της μαντάμ, δεν θα ήταν άσχημο να αναλάβουν δράση, γιατί, αν μη τί άλλο, διασύρεται η εθνική τους ταυτότητα. Εμείς εδώ θα τη βρούμε την άκρη.


Αυτά επί του παρόντος με τους απογόνους του Χίτλερ, που τρίβονται στη ...γκλίτσα μας.

Καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: