ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.10

Ενδεχόμενη ήττα ΠΑΣΟΚ θα δρομολογήσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις !

Πρόωρες εκλογές ή "συμμαχικές" κυβερνήσεις αν καταψηφιστεί το ΠΑΣΟΚ
του Σπύρου Γκανή
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τις εξελίξεις στη χώρα μας, πράγμα που αναγνωρίζουν άπαντες. Τα σενάρια που διαρρέονται στον Τύπο - κάποια εκ των οποίων είναι και εκβιαστικά για τον λαό - είναι αρκετά, ωστόσο στην παρούσα φάση είναι ξεκάθαρο πως δύο είναι τα πιο ορατά ενδεχόμενα.

- Σε περίπτωση, λοιπόν, που ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση κερδίσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τότε τα νέα μέτρα και οι νέες θυσίες για τους Έλληνες πολίτες θα μπουν σε εφαρμογή από την 15η Οκτώβρη (δεύτερο γύρο εκλογών).
- Αντιθέτως, αν οι υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ καταψηφιστούν, με τους πολίτες να δίνουν σαφές μήνυμα ότι είναι εναντίον του Μνημονίου και της πολιτικής που ακολουθείται τους τελευταίους μήνες, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για Συμμαχικές κυβερνήσεις των "προθύμων" ή και Πρόωρες εκλογές, με πιθανό χρόνο διεξαγωγής την Άνοιξη του 2011.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ 100% ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ..
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΕΧΘΡΟ...
ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΖΕΨΕ 300 ΑΤΟΜΑ! 200 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 100 ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ !!! [ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ 22/10/2010]
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 7/11/2010 ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ .ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ -ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ... ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΝΟΝΙΑΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ...
Η ΑΠΟΧΗ , ΤΟ ΑΚΥΡΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ,ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΨΗΦΟΙ..
ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ FUST FUCK...EΣO ETOIMOI