ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.10

ΓΙΑΤΙ ΤΟ SUPER PUMA ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΕΝ ΠΛΩ?? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ "ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ" ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ??



Quantcast

Στα όμορφα νησιά μας…όμορφα πεθαίνουν/Ξεψύχησε εν πλω


Σήμερα τα ξημερώματα, η Λιμενική Αρχή Πάτμου ενημερώθηκε για την ανάγκη άμεσης μεταφοράς μιας 45χρονης γυναίκας στο Νοσοκομείο Σάμου.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος έστειλε το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΕΙΡΗΝΗ» το οποίο απέπλευσε στις 02:15 προκειμένου να μεταφέρει την ασθενή, συνοδεία γιατρού, στο λιμάνι του Πυθαγορείου Σάμου.


Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, η 45χρονη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της ενώ ο θάνατός της διαπιστώθηκε από το γιατρό που τη συνόδευε.

Μετά τον κατάπλου του «ΕΙΡΗΝΗ» στο Πυθαγόρειο, στις 03:50, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο νοσοκομείο του νησιού, όπου πραγματοποιήθηκε νεκροψία.

Η Λιμενική Αρχή Πάτμου διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: