ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.10.10

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

Πολλοί από εσάς έχετε λάβει κατά καιρούς μηνύματα , κείμενα και άρθρα με τα οποία σας ζητάμε να υποστηρίξετε το αίτημα συλλογής υπογραφών για την "ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ" που βρίσκεται στη διεύθυνση http://www.gopetition.com/petition/36966.html.
Δυστυχώς  και καθόλου τυχαία από την Πέμπτη και ώρα Ελλάδας 00.15 π.μ. ο λογαριασμός ηλεκτρονικής διεύθνυσης gmail με τον οποίο είναι συνδεδεμένο το παραπάνω αίτημα έχει παραβιαστεί από άγνωστο χρήστη. Στο αίτημα έχουν υπογράψει περίπου 7.500 χρήστες δίνοντας τα προσωπικά τους δεδομένα.
Σχετική ανακοίνωση από τους διαχειριστές του αιτήματος έγινε άμεσα εδώ
Σήμερα και μετά από πολλές προσπάθειες ανάκτησης των κωδικών που απέτυχαν , έχει ενημερωθεί το σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει η έρευνα.
Επίσης έχουν ενημερωθεί και αναμένουμε τις επίσημες απαντήσεις και θέσεις τους
Η http://www.gopetition.com/, η google , καθώς και η www.wholesaleinternet.com στην οποία φέρεται να ανήκει η ip  που χρησιμοποιήθηκε για την παραβίαση.

Γνωρίζουμε ότι το αίτημά μας έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα , καθώς είναι πολύ δίκαιο για τα δεδομένα της χώρας μας.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
αυτός ο παράνομος και αθέμιτος "πόλεμος" που μας έχουν κυρήξει, μας πεισμώνει, μας κάνει δυνατότερους.
Θα το φτάσουμε ως το τέλος.


Οι διαχειριστές του
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Δήμαρχος Αστακού Π Στάϊκος: Ο Αστακός γιορτάζει την απόσυρση των εμίρηδων


Η επένδυση αυτή δεν στόχευε σε ανάπτυξη. Πιστεύαμε πως θα είχαμε φυσικό αέριο στην περιοχή, όμως αυτό θα πήγαινε με αγωγό στην Ιταλία. Εμείς όμως θα κινδυνεύαμε να κάνει μπάμ! και να σκοτωθούμε», είπε ο κ. Στάϊκος και συνέχισε: «Αν είναι να σκοτωθώ για να ζήσω καλυτέρα, να σκοτωθώ, αλλά όμως να σκοτωθώ για να ζουν άλλοι καλύτερα, δεν νομίζω».
Επίσης υπογράμμισε ότι από την ενέργεια που θα παραγόταν από το LPG δεν θα είχε τίποτα να ωφεληθεί η περιοχή, όπως για παράδειγμα να διατεθεί κάποια ποσότητα ώστε να δημιουργηθούν εργοστάσια προκειμένου να προκύψουν και θέσεις εργασίας. «Ευτυχώς που υπήρξε μια γυναίκα στη βουλή που φοράει παντελόνια και είναι η κα Μπιρμπίλη», εννοώντας ότι η υπουργός είχε το θάρρος να αντιταχτεί στην επένδυση.
«Είναι ψέμα ότι ο αδελφός του κ. Παπανδρέου ήταν όλη μέρα με τους Καταριανούς; Ήταν δηλαδή αναμεμειγμένος εξωθεσμικά. Χθες μιλούσαμε για τους κουμπάρους του Κ. Καραμανλή, και τώρα μιλάμε για τα αδέλφια;» είπε ο δήμαρχος. «Η Ιταλία δηλαδή θα έπαιρνε καθαρή ενέργεια, οι ρύποι θα έμεναν στην Ελλάδα και στη μέση θα ήταν οι μεσάζοντες. Στη μέση ήταν και η Rassandel.Δεν είναι σκάνδαλο αυτό;» πρόσθεσε ο δήμαρχος. Συνεχίζοντας αναφέρθηκε και στις υποσχέσεις για 1500 θέσεις εργασίας οι οποίες τελικά δεν ήταν παραπάνω από 140, πράγμα που κατά την άποψή του «δεν άξιζε τον κόπο».

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ .. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…
Η ΘΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΘΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΙΑ ΤΟ ΛΑΟ…
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΜΑ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…