ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.10

ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟ..... "ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ¨"



ΝΤΡΟΠΗ κ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ να μιλάτε εσείς για το περιβάλλον, όταν είστε ο πρώτος που το ρυπαίνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βρωμίσατε τα Λεχώνια και θέλετε τώρα να βρωμίσετε και όλη τη Μαγνησία!!!!!!!!!!!


O Υποψήφιος Ανιπεριφερειαρχής Μαγνησίας, με το συνδυασμό του κ.Αγοραστού, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και νυν Δήμαρχος Αρτέμιδος, σε δημοσίευμα του στην εφημερίδα Θεσσαλία το Σάββατο 9 Οκτωβρίου μίλησε για προτεραιότητα στο περιβάλλον και την ανάπτυξη,  για τα μικροσωματίδια του Βόλου, αλλά όχι για τα δικά του σκουπίδια στο Δήμο Αρτέμιδος.
 Στο δήμο του διαπιστώθηκε ότι είχε μετατρέψει έκταση δίπλα σε κεντρικό δρόμο και δίπλα σε γήπεδο, που καταλήγει στο Καρνάγιο, στο πιο γνωστό παραθαλάσσιο μέρος της Αρτέμιδος, σε παράνομη χωματερή, με αυτοκίνητα του ίδιου του δήμου, φορτωμένα με μπάζα και άλλα οργανικά υλικά, έτοιμα να τα αποθέσουν στο μέρος εκεί.
Μάλλον όταν έγραφε για προτεραιότητα στο περιβάλλον εννοούσε ότι θα κάνει όstλη τη Μαγνησία μια απέραντη χωματερή, κατά τα δικά του πρότυπα διοίκησης και διαχείρισης.
Ορίστε και οι φωτογραφίες της Ντροπής !!!