ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.10.10

Νέα Δημοκρατία: "Να κληθεί και ο ΑΝΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης να καταθέσει για τους εξοπλισμούς"

(Ανανέωση 20/10 14.47) Να κληθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης να καταθέσει στον εισαγγελέα που πλούτισαν και έκτισαν πολιτικές καριέρες από τους εξοπλισμούς, ζήτησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία διά του εκπροσώπου της. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπαίνοντας και αυτό στο παιχνίδι των καταγγελιών του πρώην γενικού διευθυντή της ΓΔΑΕΕ Ε.Βασιλάκου και της προκαταρτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Εφετών που ακολούθησε, ζήτησε πριν από λίγο την κλήση και του ΑΝΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη.
Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας,  Πάνος Παναγιωτόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση για το θέμα:
«Και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτης οφείλει να συνεισφέρει στην έρευνα της Δικαιοσύνης, που δρομολογήθηκε μετά τις καταγγελίες του πρώην Γενικού Διευθυντή Εξοπλισμών κ. Βαγγ. Βασιλάκου. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Π. Μπεγλίτης είχε πει σχετικά με τους εξοπλισμούς: “Γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς φτιάχτηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και πολιτικές καριέρες και αυτά πρέπει να τα πούμε. Γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς είχε στηθεί ένα ολόκληρο πανηγύρι, χωρίς να υπάρχει η στοιχειώδης ανταποδοτικότητα…”».
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από τον προϊστάμενο εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ιωάννη Σακελλάκο με αντικείμενο τα όσα είπε ο πρώην γενικός διευθυντής  της ΓΔΑΕΕ Ευάγγελος Βασιλάκος στην αποχαιρετιστήρια  ομιλία του ενώπιον του υπουργού  Εθνικής  Άμυνας Ε. Βενιζέλου.
Ο Ε. Βασιλάκος κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας ομιλίας του, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου είχε πει επί λέξη: «Δέχτηκα απειλές αλλά δεν υπέκυψα. Διάφοροι αλητήριοι παρασιτούντες με λοιδώρησαν με αισχρό τρόπο. Δεν ενέδωσα, δεν τα πήρα."
Είχε πει τότε με έντονη συναισθηματική φόρτιση για να συνεχίσει λέγοντας:
«Ζητάτε από τον κ.Μπεγλίτη να σας πει ποιοι πλούτισαν. Εγώ ξέρω τα ονόματα, αλλά δεν έχει καμία σημασία να τα πω. Πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους εξοπλισμούς. Είναι παθογένεια».
Την έρευνα θα διενεργήσει ο Εισαγγελέας Εφετών, Γρηγόρης Πεπόνης, ο οποίος θα καλέσει ως πρώτο μάρτυρα τον Ε. Βασιλάκο

Αναμφισβήτητα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Ευάγγελο Βασιλάκο να κατονομάσει τους «παρασιτούντες» που «απειλούσαν τη ζωή του» και τους κρατικούς λειτουργούς που «τα πήραν»...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: