ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.10

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!

Ο μεγάλος αδερφός έφτασε: Αποτάχθηκε από την Αστυνομία επειδή αρνήθηκε να παραλάβει την "κάρτα του πολίτη"



Δυστυχώς οι πλέον απαισιόδοξες προβλέψεις έχουν επαληθευθεί:

Βήμα 1ο:

Μέσα σε λίγους μόνον μήνες επιβλήθηκε η υποχρεωτική χρήση του ΑΜΚΑ.
Πλέον ο πολίτης που αρνείται να παραλάβει τον ΑΜΚΑ στερείται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Επιπλέον, ζητείται από τους Δημοσίους Υπαλλήλους να δηλώσουν τον ΑΜΚΑ στην Υπηρεσία τους.
Ο πολίτης που αρνείται να παραλάβει τον ΑΜΚΑ κινδυνεύει πλέον με αποκλεισμό από την υγεία, τη σύνταξη, τη μισθοδοσία, την ίδια του τη ζωή.


Βήμα 2ο:

Στην διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την "Κάρτα του Πολίτη" με το πρόσχημα ότι με αυτήν δεν θα χρειάζεται να συγκεντρώνουμε αποδείξεις αφού στην "κάρτα" αυτή θα καταγράφονται όλες οι αγορές μας .

Προσέξτε σχέδιο:
Αρχικά μας ζήτησαν να κρατάμε όλες τις αποδείξεις για να τις υποβάλλουμε στην εφορία στο τέλος του οικονομικού έτους-για να πατάξουν δήθεν την φοροδιαφυγή.
Τώρα μας λένε ότι "για να μην χρειάζεται να παίρνουμε τις αποδείξεις" θα μας δώσουν μία "κάρτα" στην οποία θα καταγράφονται τα ΠΑΝΤΑ.
Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι ο κάθε μηχανισμός εξουσίας θα μπορεί μέσα από την κάρτα να δει τις αγοραστικές, τις κοινωνικές αλλά και τις θρησκευτικές συνήθειες κάθε πολίτη (πχ από τα προϊόντα που αγοράζει σε περιόδους νηστείας).
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ είναι πλέον ΕΔΩ 



Δεν χρειάζεται επίσης να πούμε πως το επόμενο βήμα είναι η εμφύτευση της κάρτας στον άνθρωπο (στο μέτωπο ή στο χέρι όπως γράφει χαρακτηριστικά στην 'Αποκάλυψη') με το πρόσχημα αυτή τη φορά ότι έτσι δεν θα κινδυνεύεις να σου κλέψουν ή να χάσεις την κάρτα σου.
Το "χάραγμα" της Αποκάλυψης -οι περιγραφές της έμοιαζαν φανταστικές πριν μόλις μερικά χρόνια- φαίνεται να μην αργεί.



Βήμα 3ο:
Ξεκίνησαν να εφοδιάζουν τους αστυνομικούς με την "κάρτα του πολίτη".
Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί , ο αρχιφύλακας Δημήτρης Ανδρεάκος, ο οποίος εγγράφως εξήγησε ότι για θρησκευτικούς λόγους αρνείται να παραλάβει την "κάρτα του πολίτη" αρνούμενος να μετατραπεί από πρόσωπο σε αριθμό, ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΕ την Παρασκευή 15/10/2010 από την Αστυνομία.
Μάλιστα ο αστυνομικός αυτός είναι έγγαμος, με 2 παιδιά και έχει υπηρετήσει 19 έτη έχοντας έναν άμεμπτο Υπηρεσιακό φάκελο και αποπέμφθηκε χωρίς καν να πάρει αποζημίωση.
Πλέον τα παιδιά του στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, και ο ίδιος στερείται την εργασία, την ασφάλιση και τη σύνταξή του.

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του δικηγόρου του:

Σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε κ εδώ:
http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2531:----666-&catid=6:-&Itemid=3

Εντύπωση προξενεί το ότι δεν έχουμε ακούσει μέχρι τώρα την παραμικρή αντίδραση από τα κόμματα της αριστεράς.
Συναισθανόμενοι τη σοβαρότητα των περιστάσεων ως Ιστολόγιο Αντιπαρακμή:

Καλούμε
την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να αντιδράσει ΑΜΕΣΑ στην νέα αυτή πρόκληση.


Καλούμε
τον πιστό λαό της Ελλάδας, τον λαό που δεν ανέχθηκε κανέναν κατακτητή
τον λαό που οι πρόγονοι του πλημμύρισαν με τα ονόματά τους και με το αίμα τους τα μαρτυρολόγια της Εκκλησίας μας
να δημοσιοποιήσει ΠΑΝΤΟΥ την είδηση και να ξεκινήσει αγωνιστικά διαμαρτυρίες.


Υπογράφουμε
και εκφράζουμε προς την Ιεραρχία και την Πολιτεία τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις μας όπως διατυπώθηκαν στην επιστολή του Π. Σαράντη Σαράντου (βλέπε ΕΔΩ)
καθώς και στο κείμενο της Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης (βλέπε εδώ),
Μπορείτε να υπογράψετε http://www.orthros.org/Greek/Eidiseis/E_Arnoumai2.php



Επίσης,
από το φιλικό Ιστολόγιο klassikoperiptosi βρήκαμε φόρμα την οποία μπορεί να καταθέσει ο καθένας μας στην Υπηρεσία του.
Οι ομαδικές αντιδράσεις ελπίζουμε να ταρακουνήσουν τους ιθύνοντες (που τώρα μας χαμογελούν και εκλιπαρούν την ψήφο μας για μία ακόμη φορά).

Στο κείμενο ενδεικτικά αναφέρεται:

ΕΠΕΙΔΗ κατ’ άρθρο 153 Ν. 3655/2008 περί ΑΜΚΑ ορίζεται ότι από την ημερομηνία ενάρξεως ισχύος του Ν. 3655/2008 «…ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των ως άνω αντιστοίχων παραστατικών».

ΕΠΕΙΔΗ τυγχάνω ησφαλισμένος ως (...) στο Ταμείο (...) και προτίθεμαι να απαιτήσω συν τη παρόδω του προβλεπομένου χρόνου να συνταξιοδοτηθώ δικαιούμενος των κυρίων και επικουρικών συντάξεων του εν λόγω Ταμείου, καθώς και των Ταμείων (...) στα οποία έχω καταβάλει τας νομίμους εισφοράς.

ΕΠΕΙΔΗ ακόμη κατ’ άρθρο 22 Σ. «1. Η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το Κράτος, που μεριμνά για τη δημιουργία συνθηκών απασχόλησης όλων των πολιτών και για την ηθική και υλική εξύψωση του εργαζόμενου αγροτικού και αστικού πληθυσμού».

ΕΠΕΙΔΗ κατ’ άρθρο 22 παρ. 5 Σ. «Το Κράτος μεριμνά για την κοινωνική ασφάλιση των εργαζομένων, όπως νόμος ορίζει».

ΑΙΤΟΥΜΑΙ
Να πιστοποιήσητε εγγράφως προς εμέ και τις ανωτέρω υπηρεσίες εντός της υπό του Νόμου οριζομένης προθεσμίας ότι δικαιούμαι άνευ της χρήσεως του ΑΜΚΑ να συνταξιοδοτηθώ συν τω χρόνω και να εξυπηρετούμαι εν τω μεταξύ από όλες τις υπηρεσίες του Κράτους και δη των ανωτέρω ασφαλιστικών ταμείων και να απολαμβάνω πάντων των ανωτέρω ατομικών μου δικαιωμάτων εργασίας, δικαστικής προστασίας, κοινωνικής ασφαλίσεως, ιατρικής, υγειονομικής και φαρμακευτικής περιθάλψεως ως ασφαλισμένος στα ανωτέρω ταμεία, άνευ ΑΜΚΑ, αναγνωριζομένης άμα ρητώς της απολύτου αντισυνταγματικότητος της διατάξεως του άρθρου 153 Ν. 3655/2008.


Το πλήρες κείμενο εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/10/blog-post_4148.html#more
antiparakmi

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου έχουμε μια νέα χούντα του ΠΑΣΟΚ. Αγώνας παντού να φύγει ο κατοχικός πρωθυπουργός Γιωργάκης - Τσολάκογλου. Μαύρο στις εκλογές σε όλους τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ!!!!