ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.10

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διεύθυνση Πληροφόρησης    
Τμήμα Δημοσιογραφικών Καλύψεων   
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010   
Αριθμός Δελτίου: 295983009  
Έκδοση 1    
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 22 Οκτωβρίου 2010    
ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΧΑΡΗ ΠΑΜΠΟΥΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΧΜΕΝΤ ΑΛ ΣΑΓΕΝΤ   
Η Κοινή Επιτροπή που συστάθηκε μετά την υπογραφή του Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελλάδας και της Κυβέρνησης του Κατάρ εκπροσωπούμενη από την Επενδυτική Αρχή του Κατάρ στη Νέα Υόρκη στις 23 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη της συνάντηση, σύμφωνα με όσα είχαν συμφωνηθεί από τις δυο πλευρές.   
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η πλευρά του Κατάρ εξέφρασε την ισχυρή βούλησή της να υλοποιήσει την πρόθεσή της για επενδύσεις στην Ελλάδα συνολικού ύψους μέχρι και 5 δις. δολαρίων.   
Τα δυο μέρη επαναβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους για τη συνέχιση των συναντήσεων και την εντατικοποίηση της συνεργασίας με σκοπό την προώθηση των επενδυτικών σχεδίων σε εκείνους τους τομείς που αναφέρονται στο Μνημόνιο Κατανόησης που υπογράφτηκε στη Νέα Υόρκη.  
Η επόμενη συνάντηση της επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στη Ντόχα του Κατάρ εντός του Νοεμβρίου.
πηγη
===================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Προφανώς οι Καταριανοί το ξανασκέφθηκαν. Μπορεί  ο Ελληνικός Αστακός να μην χωνεύεται εύκολα αλλά η μαρίδα του Φαλήρου είναι ευκολοχώνευτη...!!!
Τι να πει κανείς. Ο Παμπούκης τα "πήρε" στο κρανίο με το φτύσιμο αλλά η πολιτική ανέχεια επιβάλλει και ανακοινώσεις για να λειάνουν την άποψη μας ............. ότι οι κυβερνώντες μας είναι για τα πανηγύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: