ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.10.10

ΟΙ "ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ" ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ 100% ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ..
ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΕΧΘΡΟ...
ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΑΖΕΨΕ 300 ΑΤΟΜΑ! 200 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 100 ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ !!! [ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ 22/10/2010]
ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 7/11/2010 ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ .ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ -ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ... ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΜΝΗΝΟΝΙΑΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ...
Η ΑΠΟΧΗ , ΤΟ ΑΚΥΡΟ , ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ,ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΨΗΦΟΙ..
ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ...

blackbedlam είπε...

Καλημέρα σας.Αν μπορεί να γίνει κατανοητό βρε παιδιά,πρέπει να αρχίσουμε να το συνειδητοποιούμε.Δεν είναι ούτε η ανικανότητά τους, δεν είναι ούτε η στρεβλή διαχείριση των οικονομικών της χώρας,δεν είναι ότι ένας καλύτερος και ικανότερος θα μπορούσε να τα φέρει βόλτα καλύτερα από αυτούς.Το πρόβλημα είναι παγκόσμιο.Δείτε ΗΠΑ, Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία,..... δείτε τι γίνεται σε όλο τον κόσμο,αν μπορείτε βέβαια και έχετε πρόσβαση, γιατί δεν τα λένε κι΄όλας, κρύβουν όσα μπορούν περισσότερα.Τι έγινε δηλαδή όλοι οι ανίκανοι και οι διεφθαρμένοι, εμφανίστηκαν στην γη την ίδια χρονική περίοδο(;)
Η κρίση είναι γενική, είναι δομική κρίση του καπιταλιστικού συστήματος.Είναι νομοτελειακή και αδιέξοδη.Έναν τρόπο έχουν να την ξεπεράσουν. Καταστροφή των μέσων παραγωγής.
Μέσα παραγωγής είναι και οι εργαζόμενοι.Υπάρχει υπερπαραγωγή, δεν μπορούν να απορροφηθούν τα παραγόμενα προϊόντα και πως άλλωστε, αφού δεν υπάρχει αγοραστική δύναμη με τόσες περικοπές, τόσες απολύσεις, τέτοια φορομπηχτική πολιτική.Αυτή είναι η βασική αντίθεση του καπιταλιστικού συστήματος.Είναι υποχρεωμένο να συμπιέζει τα εισοδήματα των εργαζομένων προκειμένου να έχει περισσότερα κέρδη, για να ανταγωνιστεί τον άλλον καπιταλιστή και αυξάνει την παραγωγή του, εντατικοποιόντας της εργασία.Συμπιέζοντας όμως τα εισοδήματα και αυξάνοντας την παραγωγή δεν μπορούν οι εργαζόμενοι να την καταναλώσουν.Τότε δεν του χρειάζονται εργαζόμενοι και απολύει, όσο απολύει και παίρνονται μέτρα σε βάρος τους, τόσο μικραίνει η δυνατότητα κατανάλωσης και τότε γεμίζουν οι αποθήκες εμπορεύματα, τότε δεν του χρειάζεται η εργασία, τότε το κεφάλαιο είναι υποχρεωμένο να "ταΐζει"τον λαό.Συντάξεις νοσοκομεία,παιδεία,πολιτισμός..........Μα τότε δεν θα είναι καπιταλιστής,πρέπει να καταστρέψει τα μέσα παραγωγής και εξαπολύει πόλεμο.Σε αυτή την φάση πόλεμο οικονομικό.Όσοι επιζήσουμε, οι υπόλοιποι θα ζήσουν κατοχικές καταστάσεις και έναν μεταμοντέρνο Μεσαίωνα.Τι μπορούμε να κάνουμε; Μόνο ένα πράγμα, να τους ανατρέψουμε Πως; Αρχικά να κατανοήσουμε την ανάγκη και θα βρει τρόπους ο λαός, πιέζοντας και τους "συνεπείς" πολιτικούς του εκφραστές, με συσπείρωση με οργάνωση ....Θα βρεθούν τρόποι, υπάρχουν προτάσεις, θα βρεθούν, θα ξεπηδήσουν μέσα από τους αγώνες λαϊκοί ηγέτες.
Την καλημέρα μου συγνώμη για την πολυλογία.
Να τα λέμε

Unknown είπε...

Αγαπητέ φίλε ανώνυμε 4:57 συμφωνούμε ως προς τον σκοπό της διαχείρισης της κρίσης από τον άμεσο κινδυνεύοντα το ΚΕΦΑΛΑΙΟ και το καπιταλιστικό σύστημα. Εκείνο που πιστεύουμε ακράδαντα είναι ότι η διαχείριση αυτή είναι πρόσκαιρης διάρκειας καθόσον η συρρίκνωση της πραγματικής οικονομίας είναι ανασταλτικός παράγοντας για τον σκοπό της κερδοφορίας.... του κεφαλαίου.
Τουτέστιν σημαίνει ότι δεν αποβλέπουν στην πρόσκαιρη επιβίωση των κερδών τους αλλά στο μακροπρόθεσμο κέρδος το οποίο περνά μέσα από την αποκόμιση οντότητας της ΓΗΣ του εδάφους . Την καθ ολοκληρίαν αποκόμιση της κυριαρχίας των επί των χωρών που συμμετείχαν στον κλασματικό τραπεζικό σύστημα. Η κρίση δεν είναι δημοσιονομική όπως μας την έχουν σερβίρει αλλά τραπεζική. Δηλαδή του κέντρου παραγωγής και διάθεσης χρήματος.
Αυτό και μόνον αν εμπεδωθεί από τους λαούς .... όχι με την κοντόφθαλμη ματιά της απώλειας εισοδήματος ή αύξησης των ορίων ηλικίας αλλά με την εκμετάλλευση των λαών και την πρόθεση και διάθεση των υπαιτίων να τους καταστήσουν Κολίγους σε μια απόλυτη επιστροφή της φεουδαρχίας μέσα στον μοντέρνο εικοστό αιώνα.
Τότε και μόνον τότε θα διαρραγεί το οικοδόμημα φούσκα του τραπεζικού διεθνούς συστήματος και θα επέλθει η αποκατάσταση της κοινωνίας στο φυσικό προορισμό ης.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ ...
Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ..... ΑΡΑ..... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!