ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.11

ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ ΜΕΛΑΜΨΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ

ΜπαρμπαΝίκος
Η παράσταση του θεάτρου σκιών στο Παρίσι, δεν παίχθηκε για να συναιτιστεί η κυβέρνηση της ληστοσυμμορίας Παπανδρέου-Πάγκαλου, και των συνοδοιπόρων τους, ξενόδουλων Σαμαρά-Μπακογιάννη-Καρατζαφέρη και Σία. Η παράσταση στήθηκε, για να “κατανοήσουμε” όσοι μπήκαμε στο 95% του υπόδουλου Ελληνικού λαού, που έχουμε μπουχτίσει από τη καταπίεση, της οποίας (καταπίεσης) το πιο δολοφονικό όργανο είναι η λαθρομετανάστευση, πως “πρέπει” να υποταχθούμε στη κατασκευασμένη απ’ τη κυβέρνηση, από τον ΣΕΒ, από τους εργολάβους κι’ από τους ξένους και ντόπιους τραπεζίτες, ψευδοανάγκη νομιμοποίησης της απάτης τους και να αποδεχθούμε τη φυσική μας εξόντωση.
Αυτό το πρόστυχο σκηνικό, της πιο απαίσιας εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, με το ψευτοδήλημμα ενός αόριστου ψευδοανθρωπισμού της πλουτοκρατίας των εβραιομασόνων, δεν μπορούσε να στηθεί εδώ στην Ελλάδα. Υπάρχει και το προηγούμενο της πολιτικής αλητείας του πράκτορα Ιερώνυμου στον Άγιο Παντελεήμονα και το φασιστικό καθεστώς δεν αντέχει άλλες δημόσιες σφαλιάρες και βγήκε να κάνει παιχνίδι εκτός έδρας, στο Παρίσι!!!! Το επόμενο βήμα είναι η υλοποίηση της κατασκευασμένης ανάγκης, σαν το νομοσχέδιο νομιμοποίησης των Ισραηλιτών εισβολέων και των κατοχικών τους δυνάμεων και των μισθοφόρων τους.
Χθες Σάββατο, 26-2-2011, στην “Ελληνική Εστία Παρισιού”, σε εκδήλωση του Ισραηλίτη “Κώστα Γαβρά” με θέμα τη λαθρομετανάστευση, ήταν καλεσμένος και παραβρέθηκε ο Γαλλοεβραίος (και ποτέ Αρβανίτης) νεοναζιστής-σιωνιστής Πάγκαλος, ο αντιπρόεδρος του σιωνιστή Τζέφρι Παπανδρέου.
Στη μικρή σχετικά αίθουσα υπήρχαν περίπου 30-35 άτομα, εκ των οποίων μια ομαδούλα 15 ατόμων, που προσδιορίσθηκε σαν ….”πρωτοβουλία υποστήριξης των 300 λαθρομεταναστών” (ενώ υπάρχουν 2.000.000), έκανε μερικές νερόβραστες, 1000% κατευθυνόμενες ερωτήσεις, παριστάνοντας την ευπρεπή αντιπολίτευση του εξωτερικού. Οι ηλίθιες ερωτήσεις θα μπορούσαν άνετα να ήταν γραμμένες από το προεδρείο του ΣΕΒ, ή από τους εβραιοτραπεζίτες, ή από τον Καρατζαφέρη που νομιμοποιεί οτιδήποτε είναι φτηνό και μαύρο, γιατί τα συμφέροντα μόνον αυτών εξυπηρετούσαν, για να διευκολύνουν τη συνέχιση της λαθραίας εισαγωγής λαθρομεταναστών, ώστε να συμπιέζονται εκβιαστικά τα μεροκάματα στην Ελλάδα του Γκαγκά και του παμφάγου Πάγκαλου. Ούτε μισή λέξη δεν υπήρχε στη “διαμαρτυρία”, για τα βάσανα του Ελληνικού λαού. Ούτε μισή!!! Μισό δράμι υποκρισίας, έστω, για ένδειξη συμπαράστασης!!!… Έτσι, ρε αδελφέ, για …ιδεολογικό πλουραλισμό!
Ούτε μισό γιαούρτη δεν είχαν “οι κάλπικοι αγωνιστές” του κώλου. Ούτε 1/4 τεμαχίου σάπιας ντομάτας…. Ένθεν κακείθεν διάλογος, αιτήματα και σκατά στα μούτρα των διαλεγομένων του Παρισιού!!! Για τέτοιο ξεσηκωμό μιλάμε…  Στο Παρίσι…. Και μάλιστα όταν αυτό το συγκεκριμένο κατακάθι, έχει προπηλακιστεί άγρια, δύο φορές τελευταία, από Έλληνες πολίτες και τον έσωσαν οι μισθοφόροι του…. Εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε-γέλασε….
Όταν το 95% του Ελληνικού λαού, έχει καταλάβει το βρόμικο παιχνίδι της ξενόδουλης πλουτοκρατίας και εκφράζεται σε όλες τις μετρήσεις απολύτως αρνητικά και εναντίον της λαθρομετανάστευσης και εναντίον της νομιμοποίησής της, είναι γελοίο να επιτρέπουμε σε μια χούφτα υπηρέτες της πλουτοκρατίας και των λαθροεισαγωγέων μελαψού φτηνού κρέατος, να μας χαρακτηρίζουν ως δήθεν ρατσιστές, ως δήθεν πάσχοντες από ξενοφοβία, ως δήθεν αντισημίτες, ως δήθεν…. Ρε κοπρίτες, 5.000.000 τουρίστες ετησίως ο Πάγκαλος κι’ ο Γερουλάνος κι’ ο Σαμαράς με τον Γκαγκά τους εξυπηρετεί???
Μόνο ως τυχόν άνευ ανθρωπίνων δικαιωμάτων δικαιούμενους δεν μας βλέπουν οι λαθροεισαγωγείς φτηνού μεροκάματου και της ανεργίας….
Πιστεύω ότι πολλά μπλογκ βιάστηκαν. Σε μια τέτοια αίθουσα, με τους συγκεκριμένους διοργανωτές και τους συγκεκριμένους πρωταγωνιστές, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ…. ΓΙΑΤΙ????
Αν το θέμα είχε για έναν λαθρομετανάστη (ο οποίος το ξαναλέω, μπορεί και ξοδεύει άνετα πάνω από 10.000€ -το κεφάλι- για να λαθρομεταναστεύσει, ενώ εγώ και εκατομμύρια Έλληνες είμαστε άφραγκοι και μέρα με τη μέρα μας χειροτερεύουν) έχει ενδιαφέρον το θέμα για Χ μονάδες, για μένα, για τον κάθε Έλληνα, το σταμάτημα της λαθρομετανάστευσης είναι μονάδες 1000Χ, γιατί για μας πλέον είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου, τώρα πλέον μιλάμε για τη φυσική ύπαρξη του καθενός μας.
Γιατί ποτέ, κανένας από αυτούς, τους στη κυριολεξία καριόληδες του κατευθυνόμενου και κρατικοδίαιτου ψευδοακτιβισμού, δεν καταδέχονται, έστω μια φορά, έστω και υποκριτικά, να καμωθούν πως νοιάζονται για τη κατάντια του Ελληνικού λαού, να δείξουν με έναν οποιονδήποτε τρόπο προτιμούν, να βγουν δημόσια και επώνυμα και να προτείνουν λύσεις για την απελευθέρωσή μου από τη χειρότερη σκλαβιά, την οποία με τη λαθρομετανάστευση τη μετατρέπουν κάποιοι Πάγκαλοι σε δολοφονία μου???? Θέλω λύσεις στα προβλήματά μου, με την ίδια απλότητα που προωθούν τις νομιμοποιήσεις των ανομιών τους…. Πολλά ζωτώ και αν μ’ ακούσουν δεν θα μπορούν να ασχοληθούν με τις τρέχουσες λαθροεισαγωγές….
Εντάξει, φώναξαν εξήμισι (6,5) φορές “αίσχος”….. ΚΑΙ?????
Όσο αυθόρμητο ήταν το οργανωμένο ταξιδάκι (αυτών έστω των 300) λαθρομεταναστών από Τηνισία και Λιβύη για Κρήτη και από Κρήτη μέχρι Νομική Αθηνών, άλλο τόσο αυθόρμητη ήταν η …”διαφωνία”  των Παριζιάνων με τον Πάγκαλο.
Σε τι διαφώνησαν και διαφωνούν με τον κλανιάρη αντιπρόεδρο του Τζέφρι???? Και αυτοί και αυτός δεν στοχεύουν στη νομιμοποίηση της διαρκούς επιβάρυνσης ΚΑΙ ευτελισμού της ζωής των ντόπιων εργατοϋπαλλήλων???? Την ίδια δουλειά δεν κάνει και ο ξεφτίλας ιδιοκτήτης της ΥΠΑΤΙΑΣ???? με το πρόσφατο μαγαζάκι για λαθρομετανάστες, που ακόμα δεν πρόλαβε ν’ απλώσει ταμπέλες????  Σε τι και με ποιους διαφωνούν και από το πουθενά έλαμψε το άστρο του ακτιβισμού εν Παρισίοις???? Λίγος ακτιβισμός για μένα δεν περισσεύει???? Πως και αντέχουν τόσο ευαίσθητες υπάρξεις, να τους ουρλιάζω ότι εξαφανίζομαι, ότι χάνομαι, ότι δεν αντέχω άλλο, και αντί να μου απλώσουν το χέρι με αποκαλούν με μίσος ρατσιστή?????
ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΣΚΟΤΕΙΝΙΛΕΣ????? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ????
Μισή αίθουσα οι διαμαρτυρόμενοι του γλυκού νερού, που στο κάτω-κάτω, δεν διαφωνούν σε τίποτα, στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, με τον λαθροεισαγωγέα συνάδελφο (και “συνέταιρό”) τους, στις λαθροεισαγωγές Πάγκαλο… 12 φορές είδα το βίντεο κι’ αρνούμαι να το προβάλω. ΟΧΙ ρε, δεν μιλάω συνέχεια για προβοκάτσιες, αλλά μόνο γι’ αυτές που παίρνω χαμπάρι από τη δυσοδεία τους. Κι’ αυτή η οβραιοσύναξη βρομοκοπά προβοκάτσια και υπονόμευση της συνοχής του Ελληνικού λαού…. Με τους κατασκευαστές της σύναξης και παραγωγούς του βίντεο, ποτέ δεν θα συναντηθούμε στην ίδια διαδήλωση, γιατί αυτοί είναι οι αισχροί ρατσιστές, εναντίον του 95% του Ελληνικού λαού και γιατί πρεσβεύουν απόλυτα, ότι και ο κλανιάρης φασίστας αντιπρόεδρος.–

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ — ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΥΠΑΤΖΗΣ καλά τα γράφεις. Σας πήραμε πρέφα ρεεεεεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Γέμισε ο τόπος από βρωμιάρηδες σαν και σένα. Φασίστρα ΚΥΠΑΤΖΗ