ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.3.11

25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 …..Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ «ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ » ΜΑΣ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!


25η ΜΑΡΤΗ 1821 η απαρχή της «παλιγγενεσίας» μας, ξεκίνησε με την εισφορά των Ελλήνων σε «αίμα» αλλά ……και βάζοντας τους στην αρχή του ατέρμονου «χρέους».
Δύο αιώνες από την επίσημη ημερομηνία έναρξης της επανάστασης των Ελλήνων,…η οποία ξεκίνησε με όραμα για την αποκατάσταση των ελευθεριών του ανθρώπου από τους απόστολους μιας «ιδέας» , και που στην πορεία τους εξελίχθησαν σε «πραματευτάδες» της .
Τα διχαστικά ζιζάνια τα οποία δεν σπάρθηκαν αλλά από την φύτρα τους υπήρχαν, λόγο του οικείου Ελληνικού συνδρόμου για την εξουσία αλλά και οι «αετονύχηδες», εκμεταλλευτές της ευκαιρίας αποσκοπώντας στον πλουτισμό, ήταν και εκείνη την εποχή σε «πρώτη γραμμή».
Πέραν των διαχρονικών ηθικών συμπερασμάτων και των ηθικών ιδεών που ανάγονται από το τότε εγχείρημα των «ξυπόλητων» για την αποτίναξη των 400 χρόνων από την βαριά των Οθωμανών σκλαβιά ,…. το οποίο και δαφνοστεφανώθηκε και προκάλεσε τον παγκόσμιο θαυμασμό …., μας δίνει έως και σήμερα ,αμέριστα το «μήνυμα» ….. ότι η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να «φοβηθεί» έστω και αν σήμερα τα οικονομικά της έχουν πιάσει «πάτο».
Η ιστορία επαναλαμβάνεται με την ίδια αμείωτη ένταση και συμπεριφορά . Καμία διαφορά παρά το πέρασμα σχεδόν δύο αιώνων.
Σήμερα….. τα golden boys και οι πολιτικοεπιχειρηματίες , οι άρπαγες κεφαλαιούχοι , οι ανάλγητοι τραπεζίτες, αντικατέστησαν το παιδομάζωμα , τον κεφαλικό φόρο, και όλες τις τότε ευρηματικά εξαναγκαστικές ανατολίτικες «νομοθετικές» εφευρέσεις προκειμένου οι σκλαβωμένοι υπήκοοι της Οθωμανικής αυτοκρατορίας να μην «σήκωναν» κεφάλι και η αυτοκρατορία να βαίνει καλώς την πορεία της.
Τότε οι προεστοί και οι κοτζαμπάσηδες Ρωμιοί…… προκειμένου εξασφαλίσουν την «θέση» της εξουσίας τους πρόδιναν την Ράτσα τους στον κατακτητή με ανταλλάγματα βέβαια διόλου ευκαταφρόνητα για την εποχή εκείνη.
Σήμερα οι Έλληνες πολιτικοί ακολουθώντας την μέθοδο της τότε «επίκυψης» μη κρατώντας τις γνωστές υποσχέσεις τους προς τον λαό, επιβάλλουν στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας και της «ξεκάθαρης» εντολής από τον Ελληνικό λαό (..αλλοίμονο!!) τα διατασσόμενα από τους «εντολείς» τους με αντάλλαγμα ιδίων όφελος.
Τότε οι «προστάτες» μας μετέπειτα «σύμμαχοι» …. αφού οι ξυπόλητοι….προκάλεσαν τον θαυμασμό τους έσπευσαν να παράσχουν αφειδώς την «ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ» μας , επενδύοντας βέβαια σε αυτήν, για το μέλλον των ιμπεριαλιστικών τους επιδιώξεων. Το «χρήμα» έρευσε στην επαναστατημένη «ψωροκώσταινα», που τα γονίδια της ράτσας των κατοίκων και διαχειριστών των δανείων της είχαν τα κατάλοιπα των ΑΡΜΑΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΩΝ. Έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος στην διασπάθιση του δημοσίου χρήματος . Υπερκοστολογώντας πλούτιζαν, και παράλληλα υποθήκευαν την πατρίδα και στην ουσία ένα ανύπαρκτο κράτος που ακόμα στέναζε κάτω από τον Τουρκικό ζυγό .
Σήμερα στην διαχρονικά χρεωμένη χώρα μας οι τυχοδιώκτες ανάλγητοι έμποροι της πολιτικής..……. πιστοί στην παράδοση της διασπάθισης ..παρά του διαφαινόμενου κινδύνου για την ίδια την χώρα εν όψει κενών ταμείων…. εξακολουθούν να αναλώνονται σε άτοπους μακρόπνοους σχεδιασμούς για τα μάτια του κόσμου αλλά και να κινδυνολογούν βάζοντας τους πολίτες προ της δικιάς τους ευθύνης , για να εξακολουθήσουν το αναίσχυντο έργο τους.
Τότε το χρέος θα ήταν «δανικό και αγύριστο» στους «δανειοδοτούντες» «προστάτες μας» αφού το ασκέρι του ΙΜΠΡΑΗΜ θα κατέπνιγε τον ξεσηκωμό των ξυπόλητων που ως αποτέλεσμα θα είχε την κατακρήμνιση της νεοσύστατης υπόστασης του Νεοελληνικού κράτους. Προ του κινδύνου αυτού, οι «τραπεζίτες» αποφάσισαν να εμπλακούν. Βρήκαν έναν Δεριγνί … έναν Κόρδιγκτον που έδωσαν δια της Ναυμαχίας του Ναυαρίνο ένα τέλος στην αγωνία εξασφαλίζοντας παράλληλα και το «χρέος» μας.
Η χώρα από τότε που άρχισε να ξαναλέγεται Ελλάδα και να έχει «κεφαλή» είχε αρχίσει και να μετράει τόκους. Από τότε οι προστάτες μας μερίμνησαν να μην μας αφήσουν χωρίς «χρέος».
Πολύ μετά τα «δάνεια της Αγγλίας» μας παρείχαν το σχέδιο ΜΑΡΣΑΛ γιατί η χώρα πολέμησε στο πλευρό των νικητών του Β παγκοσμίου πολέμου. Τις έδωσαν δάνεια προ του κομουνιστικού κινδύνου. Της δανείζουν για να εξοπλίζεται προ ενός casus belli.
Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.
Με αυτό απελευθερωθήκαμε το 1821 και με αυτό παραμένουμε όρθιοι και ζωντανοί.
Μη φοβάστε όσο είμαστε χρεωμένοι,….. οι δανειστές μας θα βρουν ξανά έναν Δεριγνί και έναν Κόρδιγκτον,….. και ας τους καθαιρέσουν όπως έκαναν τότε στους νικητές της ναυμαχίας και καθ ύλην απελευθερωτές μας ,…. για να δώσουν την λύση.
Όχι για να ξεχρεώσουμε αλλά για να συνεχίσουμε να είμαστε ζωντανοί και όρθιοι και πάντα ….ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ !!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: