ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.3.11

Σοκ από το προχθεσινό έγκλημα των ναζί... (ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακατάλληλο θέαμα)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ από σίβυλλα

Δολοφονήθηκαν προχθές στην αποκλεισμένη με εμπάργκο Γάζα, από το ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς και την "πολιτισμένη" δύση...

Γι' αυτό το έγκλημα ο ΟΗΕ σιωπαίνει...
Muhammad Jihad Al-Hilu, 11 ετών
Yasser Ahed Al-Hilu, 16 ετών
...Muhammad Saber Harara, 20 ετών
Yasser Hamer Al-Hilu, 50 ετών
το πέμπτο πτώμα δεν έχει αναγνωριστεί...
Ακολουθούν εικόνες φρικιαστικές, όμως πραγματικές, από το νεκροτομείο της Γάζας...
(Να μην τις δει όποιος δεν αντέχει
Απαγορευτικές εικόνες για μικρά παιδιά και για ευαίσθητους με ιατρικά προβλήματα)
Από τον Vittorio Arrigoni, τον σύντροφό μας που... 

 
 βρίσκεται μέσα στη μαρτυρική Γάζα
 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ - ΣΟΚ
Διαβάστε την Δήλωση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ για θάνατο τεσσάρων Παλαιστινίων από ισραηλινή επίθεση στη Γάζα και βομβιστική επίθεση στα Ιεροσόλυμα:

"Ο Εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ Γρηγόρης Δελαβέκουρας δήλωσε σήμερα τα εξής σχετικά με το θάνατο τεσσάρων Παλαιστινίων από ισραηλινή επίθεση στη Γάζα και τη βομβιστική επίθεση στα Ιεροσόλυμα:
«Η Ελλάδα καταδικάζει το θάνατο τεσσάρων αμάχων Παλαιστινίων, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιών, από ισραηλινά πυρά στη Γάζα. Ομοίως, καταδικάζει τις συνεχιζόμενες τυφλές επιθέσεις με ρουκέτες εναντίον ισραηλινών πολιτών, καθώς και τη σημερινή βομβιστική επίθεση στα Ιεροσόλυμα. Το πρόβλημα δεν λύνεται με τη βία. Χρειάζεται μια συνολική λύση στο Παλαιστινιακό ζήτημα. Χρειάζεται πλήρης αφοσίωση στην επίτευξη μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης με άμεση επανέναρξη των απευθείας συνομιλιών και αποφυγή, από όλες τις πλευρές, μονομερών πράξεων που υπονομεύουν τον τελικό αυτό στόχο.
Στο πλαίσιο αυτό, θα πρέπει να υπάρξει άμεση παύση της βίας, από όπου και αν αυτή προέρχεται, άρση του αποκλεισμού της Γάζας και απτή πρόοδος στην ενδο-Παλαιστινιακή συμφιλίωση»." (Olympiada)

Οποία υποκρισία!!! 

  Ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: